Tiskaři na flexotiskových strojích - tiskaři, Bohumín

Výroba a provoz / Tiskaři na flexotiskových strojích - tiskaři

Společnost Obaly Adamec a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Čs. armády 133, Bohumín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 24 000 Kč
Požadované vzdělání Tiskař na polygrafických strojích, tiskařské práce
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Tiskaři na flexotiskových strojích - tiskaři (Čs. armády 133, Bohumín)

Zavedená tiskárna, polygrafická společnost, vyrábějící až 10ti barevným flexotiskem obalové produkty zejména pro potravinářský průmysl (shrink-sleevové, samolepící a IML etikety; plastové a hliníkové víčka; různé papírové a plastové segmenty obalů) hledá vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Tiskař, strojní technik.
Výkon práce dočasně v provozovně v Bohumíně na adrese Čs. armády 133, poté v připravovaném novém, moderním výrobním areálu v Ostravě. Předpoklad zahájení provozu v Ostravě-Zábřehu září 2023.
Požadavky: USO/SŠ obor polygrafie, znalost flexotisku, znalost práce na PC, zodpovědnost, pečlivost, smysl pro detail, chuť učit se novým věcem. Práce vhodná i pro absolventy, praxe v polygrafické výrobě velkou výhodou.
Nástupní nabízená hrubá mzda bude stanovena v závislosti na schopnostech, zkušenostech a kvalifikaci od 24.000 Kč. Po zapracování pohyblivé prémie, měsíční odměny dle vykonané práce a další osobní příplatky. Pracovní poměr na dobu určitou na 6 měsíců s možností prodloužení a později změny na dobu neurčitou.
Životopis zašlete na email:
V prvním kole proběhne výběr na základě zaslaného životopisu. V druhém kole budou vybraní kandidáti pozváni k ústnímu pohovoru.
Telefonické dotazy od 10.00 hod. do 14.00 hod.

Informace o společnosti Obaly Adamec a.s.

Obaly Adamec a.s.
Čs. armády 133
Bohumín
73581
IČO: 27820611
aktualizováno před více než rokem