Trade marketing specialist mixa - specialisté v oblasti prodeje a nákupu produktů a služeb (kromě informačních a komunikačních technologií), Nový Jičín

Obchod a cestovní ruch / Trade marketing specialist mixa - specialisté v oblasti prodeje a nákupu produktů a služeb (kromě informačních a komunikačních technologií)

Společnost MIXA VENDING s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště B. Martinů 2082, Nový Jičín
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 34 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Trade marketing specialist mixa - specialisté v oblasti prodeje a nákupu produktů a služeb (kromě informačních a komunikačních technologií) (B. Martinů 2082, Nový Jičín)

z: 8.3.2024

Požadavky: zkušenosti v oblasti TRADE MARKETING, projektové a analytické schopnosti, kreativita, invence, orientace na výsledek. Vynikající organizační, prezentační a komunikační dovednosti. Zkušenosti s e-commerce prostředím.

Náplň práce: Plánování, koordinace, realizace a vyhodnocování aktivit v oblasti trade marketingu. Rozvoj prodejního kanálu VENDING a COFFEE SERVIS, nastavení segmentace zákazníků, řízení nových projektů, spolupráce s agenturami v rámci marketingu firmy.
Působnost po celé ČR

Informace o společnosti MIXA VENDING s.r.o.

MIXA VENDING s.r.o.
B. Martinů 2082
Nový Jičín
74101
IČO: 26824621
aktualizováno před asi 2 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Trade marketing specialist mixa - specialisté v oblasti prodeje a nákupu produktů a služeb (kromě informačních a komunikačních technologií)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
MIXA VENDING s.r.o.
B. Martinů 2082 2082
Nový Jičín
IČO: 26824621