Třídní učitel/učitelka základní školy 1.a 2. st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol),

Výchova a vzdělávání / Třídní učitel/učitelka základní školy 1.a 2. st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)

Společnost Svobodná základní škola, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Svobodná základní škola, o.p.s., pracoviště Třebušín a Litoměřice
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 37 500 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Třídní učitel/učitelka základní školy 1.a 2. st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol) (Svobodná základní škola, o.p.s., pracoviště Třebušín a Litoměřice)

nástup do zaměstnání po domluvě. Požadujeme: orientaci ve waldorfské pedagogice, kreativitu, pozitivní přístup, ochotu se dále vzdělávat (minimálně zahájené tříleté studium waldorfské pedagogiky nebo prokazatelný zájem toto studium nastoupit), pedagogickou kvalifikaci dle platné legislativy, možná též kvalifikace pro výuku pro 2. stupe ZŠ, znalost jazyků vítána. Další upřesnění informací při osobním setkání.
Zaměstnanecké výhody: Příspěvek na masáže nebo sportovní aktivity, 5 dnů ročně v režimu sick days, příspěvek na doplňkové penzijní spoření nebo investiční životní pojištění (po roce spolupráce), příspěvek na obědy.
První kontakt e-mailem či telefonicky Po-Pá od 8.00 do 16.00 hod.

Informace o společnosti Svobodná základní škola, o.p.s.

Svobodná základní škola, o.p.s.



IČO: 2562707
aktualizováno před asi 2 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Třídní učitel/učitelka základní školy 1.a 2. st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
Svobodná základní škola, o.p.s.
Svobodná základní škola
o.p.s.
pracoviště Třebušín a Litoměřice
IČO: 2562707

Další pracovní nabídky v okrese v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese v oboru Výchova a vzdělávání