Účetní / hlavní účetní - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb), Želiv

Finance, Management / Účetní / hlavní účetní - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb)

Společnost Zemědělské družstvo "Vysočina" Želiv

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Želiv 263, Želiv
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Účetní / hlavní účetní - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb) (Želiv 263, Želiv)

Náplň práce: zapisování faktur, účtování, všeobecné účetní doklady, kontrola účetních dokladů, zpracování podkladů pro ekonoma.
Požadavky: dobrá znalost účetnisctví, nutná pokročilá znalost práce na PC a s MS Office, ochota vzdělávat se v oboru samostatnost, zodpovědnost.
Nabízíme: lukrativní platové ohodnocení, zázemí prosperujícího podniku regionálního významu, zajímavou a různorodou práci, příjemný pracovní kolektiv, zaměstnanecké benefity (stravování, penzijní připojištění, výsledkové prémie...), 5 týdnů dovolené.
Nástup možný ihned, po roce možnost prodloužení pracovní smlouvy na dobu neurčitou.

V případě zájmu zašlete životopis, prosím, na uvedený e-mail:

Informace o společnosti Zemědělské družstvo "Vysočina" Želiv

Zemědělské družstvo "Vysočina" Želiv
Želiv 263
Želiv
39444
IČO: 112062
aktualizováno před 28 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Účetní / hlavní účetní - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb)