Účetní - pokladní slatiňany - odborní účetní finanční a investiční, Slatiňany

Finance, Administrativa / Účetní - pokladní slatiňany - odborní účetní finanční a investiční

Společnost Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Zámecký park 169, Slatiňany
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 21 710 - 31 820 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Účetní - pokladní slatiňany - odborní účetní finanční a investiční (Zámecký park 169, Slatiňany)

Místo výkonu práce: Slatiňany
Práce vykonávané zaměstnancem: Komplexní a samostatné účtování v rámci uceleného okruhu účetnictví, například, zúčtovacích vztahů, pohledávek a závazků včetně dluhů. Sledování a provádění účetních záznamů o pohybu a stavu finančních prostředků v pokladně a na bankovních účtech včetně kontroly bankovních zůstatků a hotovosti. Vedení účetních knih, například deníku, knihy analytických účtů a knihy podrozvahových účtů. Vedení a účtování tuzemské a zahraniční pokladny, evidence příjmových a výdajových dokladů. Kontrola skladové evidence. Vystavení a účtování tuzemských, zahraničních a zálohových faktur, vyúčtování spotřební daně - zelená nafta. Účast na vnitřním kontrolním systému firmy. Zpracování účetních statistik. Vedení účetního archivu.
Požadujeme: Středoškolské vzdělání ekonomického směru ukončené maturitní zkouškou. Trestní bezúhonnost. Znalost MS Office. Řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič.
Uvítáme: Praxi v oboru. Znalost systému Winfas. Flexibilitu a zodpovědnost, organizační schopnosti, pečlivost, samostatnost.
Nabízíme: pracovní poměr na dobu určitou - 1 rok, zkušební doba 3 měsíce (následně zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou), pracovní doba nerovnoměrně rozvržená - 35 hodin týdně, odměňování podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., v platném znění, ve spojení s nařízením vlády č. 222/2010 Sb., v platném znění - 9. platová třída, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku, předpokládané datum vzniku pracovního poměru: dohodou, pracoviště: Pardubický kraj
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: stravenky v hodnotě 160 Kč (z toho příspěvek zaměstnavatele 110,- Kč), jazykové vzdělávání, eBenefity v hodnotě 3000,- Kč ročně, 5 týdnů dovolené, zvyšování kvalifikace na náklady organizace, možnost ubytování, zvýhodněný mobilní tarif

První kontakt učiňte prosím na e-mailové adrese.



Informace o společnosti Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace

Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace
Zámecký park 169
Slatiňany
53821
IČO: 72048972
aktualizováno před 10 měsíci