Účetní, referenti odboru financí, účetnictví a investic - účetní všeobecní, Brušperk

Finance, Administrativa / Účetní, referenti odboru financí, účetnictví a investic - účetní všeobecní

Společnost Město Brušperk

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště K náměstí 22, Brušperk
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Účetní, referenti odboru financí, účetnictví a investic - účetní všeobecní (K náměstí 22, Brušperk)

z:22/3/2024
OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ
Tajemník Městského úřadu Brušperk vyhlašuje výběrové řízení na obsazení funkce
ÚČETNÍ, REFERENTI ODBORU FINANCÍ, ÚČETNICTVÍ A INVESTIC
1. Zaměstnavatel: Město Brušperk, Městský úřad Brušperk
2. Druh práce:
- evidence došlých a vydaných faktur včetně fakturace stočného, majetková evidence, účtování příjmů, účtování interních dokladů, platební a zúčtovací styk
- bankovní dispozice a převody finančních prostředků, evidence závazků a pohledávek, spolupráce s auditorem
- zasílání finančních, účetních a statistických výkazů přes webové služby do CSÚIS, spolupráce na účetní závěrce, inventarizaci a další administrativní práce.
3. Místo výkonu práce: Město Brušperk
4. Předpoklady pro vznik pracovního poměru:
- způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, SŠ nebo VŠ ekonomického zaměření, řidičské oprávnění skupiny B výhodou, výhodou - praxe ve vedení účetnictví a zkouška odborné způsobilosti.
5. Požadavky pro vznik pracovního poměru:
- uživatelská znalost s PC - Word, Excel, Outlook, Internet, praxe ve státní správě nebo samosprávě výhodou, znalost účetního programu Gordic výhodou, orientace v zákoně č. 563/1991 Sb., o účetnictví ve znění poz. předpisů a v ČÚS, obecné znalosti v zákoně č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění poz. předpisů, obecné znalosti zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, orientace ve vyhlášce č. 323/2002 Sb., o rozpočtové skladbě, ve znění poz. předpisů a vyhl. č. 410/2009 Sb., účtová osnova, české účetní standardy, občanská bezúhonnost doložená výpisem z evidence Rejstříku trestu ne starším než 3 měsíce.
6. Platová třída:
- 10 (23 390 Kč až 34 370 Kč platový stupeň podle délky uznané praxe v souladu s nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, možnost přiznání osobního příplatku dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce, ve znění poz. předpisů).
7. Zaměstnanecké výhody:
- 25 dnů dovolené, 5 dnů indispoziční volno (sick days), pololetní odměny, 5 000 Kč příspěvek na rekondiční aktivity a produkty (např. dovolená, pohybové aktivity, vitamíny atd.), příspěvek na stravování, až 20 000 Kč ročně příspěvek na důchodové připojištění, pružná pracovní doba.
8. Přihláška zájemce musí obsahovat:
- jméno, příjmení, titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizince, datum a podpis uchazeče.
9. K přihlášce se připojují tyto doklady:
- životopis, včetně údajů o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se uvedené práce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z evidence Rejstříku trestu ne starší než 3 měsíce, u cizinců též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem.
10. Doba uzavření pracovního poměru:
- na dobu určitou s nástupem od 15. 4. 2024 se zkušební dobou 3 měsíců do doby ukončení mateřské a rodičovské dovolené.
11. Lhůta a adresa pro podání přihlášky:
- přihlášku s požadovanými doklady zašlete nejpozději do 8. 4. 2024, (předpokládané datum výběrového řízení 10. 4. 2024) a to jedním z následujících způsobů: prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu: Městský úřad Brušperk, tajemník MěÚ Brušperk, K Náměstí 22, 739 44 Brušperk. Osobním podáním na podatelnu MěÚ Brušperk v pracovní dny, e-mailem na:
O včasnosti podání přihlášky rozhoduje den jejího doručení.

Informace o společnosti Město Brušperk

Město Brušperk
K náměstí 22
Brušperk
73944
IČO: 296538
aktualizováno před asi měsícem