Učitel/ka 1. stupně zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol), Libníč

Výchova a vzdělávání / Učitel/ka 1. stupně zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)

Společnost Svobodná základní škola a lesní mateřská škola DOMA V LESE, z.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva, práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Libníč 47, Libníč
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 30 000 - 33 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Učitel/ka 1. stupně zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol) (Libníč 47, Libníč)

Do Svobodné základní školy DOMA V LESE hledáme nového člena týmu na pozici UČITEL/UČITELKA 1. STUPNĚ ZŠ.
Hledáme aktivního, pozitivního a kreativního člověka, který dokáže děti inspirovat na jejich cestě vzdělávání, který umí upozadit své výchovně-vzdělávací ambice, dává dětem prostor hledat různá řešení, nehodnotí, má otevřenou mysl, umí nazírat věci z různých úhlů a umí se sám sobě zasmát. Zároveň má rád přírodu (nejen na jaře a v létě) a není pro něj problém chodit se s dětmi učit každý den ven. Od uchazeče požadujeme i organizační zdatnost v administrativních úkolech, které jsou nedílnou součástí jeho pracovní náplně.
Požadujeme: vzdělání v souladu se zákonem č. 563/2004 Sb. Zákona o pedagogických pracovnících; partnerský přístup k dětem, znalost netradičních pedagogických směrů a jejich používání v praxi; samostatnost a organizační schopnosti- vstřícnou komunikaci, kreativitu, radost z každodenního učení se venku; schopnost improvizovat a efektivně řešit vzniklé situace; řidičský průkaz skup. B, bezúhonnost.
Nabízíme: práci na zkrácený i plný úvazek; nástupní mzdu 30.000,- v případě práce na HPP, po zkušební době 33.000 Kč; zajímavé pracovní prostředí v nově zrekonstruované škole nedaleko Č. Budějovic s krásnou okolní přírodou; zázemí menší školy s rodinnou atmosférou a inovativním přístupem ke vzdělávání, možnost dalšího profesního růstu a rozvoje.
Zaměstnanecké výhody: 8 týdnů dovolené pro pedagogické pracovníky, možnosti dalšího vzdělávání.
Nástup: možný ihned, příp. po domluvě.
Zájemci, zasílejte své životopisy včetně motivačního dopisu na

Informace o společnosti Svobodná základní škola a lesní mateřská škola DOMA V LESE, z.s.

Svobodná základní škola a lesní mateřská škola DOMA V LESE, z.s.
Libníč 47
Libníč
37371
IČO: 22612220
www.domavlese.cz
aktualizováno před více než 2 roky