Učitel/ka pro 1 st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol), Křižanovice

Výchova a vzdělávání / Učitel/ka pro 1 st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)

Společnost Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Křižanovice 31, Křižanovice
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 32 820 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Učitel/ka pro 1 st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol) (Křižanovice 31, Křižanovice)

POŽADAVKY: kvalifikační předpoklady podle zákona o pedagogických pracovnících, zkušenosti s výukou spojených ročníků výhodou, znalost AJ podmínkou
POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, úvazek 1,0 (22 hodin přímé vyučovací činnosti týdně) nebo 0,64 (14 hodin přímé vyučovací činnosti týdně), případně podle dohody, práce v trojtřídní, moderně vybavené škole se spojenými ročníky (samostatný 1. roč., 2.+3. roč., 4.+5. roč.), nabízíme přátelské, rodinné prostředí a malý počet žáků, platové zařazení dle platných tabulek (třída 12)
KONTAKT: Mgr. Miroslav Merta, - zájemci zasílají životopis na uvedený email

Informace o společnosti Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Křižanovice, příspěvková organizace
Křižanovice 31
Křižanovice
68501
IČO: 70991618
aktualizováno před 3 měsíci
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Učitel/ka pro 1 st. zš - učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)