Učitelé na základních školách pro děti se spec. potřebami - učitelé na základních školách pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, Bohumín

Výchova a vzdělávání / Učitelé na základních školách pro děti se spec. potřebami - učitelé na základních školách pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami

Společnost Dětský diagnostický ústav, základní škola a školní jídelna, Bohumín - Šunychl 463

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Šunychelská 463, Bohumín
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 30 930 - 40 320 Kč
Požadované vzdělání Učitelství pro základní školy
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Učitelé na základních školách pro děti se spec. potřebami - učitelé na základních školách pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami (Šunychelská 463, Bohumín)

Odborná kvalifikace dle zákona č. 563/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů, (VŠ v magisterském studijním programu zaměřeném na speciání pedagogiku pro učitele), praxe v oboru min. 3 roky, bezúhonnost, plná způsobilost k právním úkonům, zdravotní způsobilost (vstupní prohlídka u závodního lékaře), znalost českého jazyka, psychická způsobilost dle § 18, zákona č. 109/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů (prokázána před vznikem pracovního poměru), příjemné vystupování, dobrý vztah k dětem, spolehlivost.
12. platová třída, platový stupeň dle délky praxe + osobní příplatek + zvláštní příplatek + zaměsnanecké benefity + stabilita zaměstnavatele (státní zaměstnavatel)

Zájemci mohou zasílat své motivační dopisy, životopisy a požadované doklady do 14. 2. 2022 na e-mail, poté bude výběrové řízení.

Informace o společnosti Dětský diagnostický ústav, základní škola a školní jídelna, Bohumín - Šunychl 463

Dětský diagnostický ústav, základní škola a školní jídelna, Bohumín - Šunychl 463
Šunychelská 463
Bohumín
73581
IČO: 62331264
aktualizováno před asi 2 roky