Učitelé odborných předmětů elektrotechnických - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami), Cheb

Výchova a vzdělávání / Učitelé odborných předmětů elektrotechnických - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)

Společnost Integrovaná střední škola Cheb, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Obrněné brigády 2258, Cheb
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 32 820 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Učitelé odborných předmětů elektrotechnických - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) (Obrněné brigády 2258, Cheb)

Místo výkonu práce: Obrněné brigády 2258/6, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - po zapracování možné převedení na dobu neurčitou. Platové ohodnocení: od 32.820,- Kč (12. platová třída, konkrétní výše platu dle započitatelné praxe). Náplň práce: komplexní vzdělávací a výchovná činnost odborných předmětů - elektrotechnických. Požadujeme: vysokoškolské vzdělání elektrotechnického směru podmínkou, chuť se dále vzdělávat a učit se nové věci, přirozený zájem o práci, dobré komunikační dovednosti. Nabízíme: po zkušební době osobní ohodnocení, 40 dní dovolené (320 hodin), zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní/životní pojištění, příspěvek na dovolenou a mnoho dalších), další možnost vzdělávání, NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 200.000,- Kč !!! Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat denně 8:00-15:30 h) anebo e-mailem.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc

Informace o společnosti Integrovaná střední škola Cheb, příspěvková organizace

Integrovaná střední škola Cheb, příspěvková organizace
Obrněné brigády 2258
Cheb
35002
IČO: 77461
aktualizováno před 19 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Učitelé odborných předmětů elektrotechnických - učitelé odborných předmětů (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami)

Inzerent nezanechal emailový kontakt. V případě zájmu o pozici kontaktujte inzerenta na těchto kontaktech:
Integrovaná střední škola Cheb, příspěvková organizace
Obrněné brigády 2258 2258
Cheb
IČO: 77461

Další pracovní nabídky v okrese Cheb v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Cheb v oboru Výchova a vzdělávání