Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - biolog/bioložka - vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci na vysokých školách, Liberec

Věda a výzkum, Výchova a vzdělávání / Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - biolog/bioložka - vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Angličtina"} {:cs=>"Čeština"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - biolog/bioložka - vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: vědecko-výzkumná činnost - oblast mikrobiologie se zaměřením na problematiku hlubinných úložišť radioaktivního odpadu a podzemních úložišť vodíku, vyhodnocování dílčích experimentů, příprava grafických podkladů pro projektové zprávy a prezentace. DOVEDNOSTI: zkušenost s prací v biologické či molekulárně-genetické laboratoři, znalost ČJ slovem i písmem, minimálně na úrovni B2, znalost AJ, minimálně na úrovni B2, zkušenost s analýzou a interpretací dat a prezentací vědeckých výsledků ústní a písemnou formou v českém i anglickém jazyce, vysoká míra kreativity a invence při řešení výzkumných projektů, schopnost řešit technické zabezpečení experimentů výhodou, schopnost a ochota pracovat v podzemí výhodou (odběry vzorků, měření geochemických parametrů), schopnost systematické práce, spolehlivost v dodržování stanovených termínů, smysl pro zodpovědnost a týmovou práci, časová flexibilita, samostatnost, komunikativnost, řidičský průkaz skupiny B. VZDĚLÁNÍ: ukončené magisterské studium přírodovědného směru, obor biologie, ochrana životního prostředí, případně bioinženýrství, atp., podmínkou je presenční studium doktorského studijního programu Environmentální inženýrství na TUL, uchazeč musí být přijat k doktorskému studiu do tří měsíců od nástupu do pracovního poměru. PRAC. POMĚR: úvazek 50 %, případně dle dohody, pracovní smlouva bude uzavřena na dobu určitou nejméně na 1 rok s možností prodloužení v návaznosti na realizaci projektů a vnitřní předpisy TUL. NÁSTUP: 1.10.2023/dle dohody. MZDOVÉ ZAŘAZENÍ: mzdová třída B6 dle Vnitřního mzdového předpisu, předpokládaná hrubá mzda při 100% úvazku: 40 000,- Kč. Možnost výplaty mimořádných odměn v návaznosti na hodnocení výkonu zaměstnance.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení
K přihlášce do výběrového řízení musí být přiloženy tyto dokumenty: a) strukturovaný profesní životopis se stručnou charakteristikou dosavadní odborné praxe b) doklady o ukončeném vzdělání, d) doklad o znalosti českého jazyka na úrovni B2 nebo ekvivalent u zahraničních žadatelů. Přihlášku s doklady zašlete e-mailem nebo poštou na uvedenou adresu do 31.12.2023. Volné místo je od 18.9.2023 zveřejněno na úřední desce TUL.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před 8 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Věda a výzkum, Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Věda a výzkum, Výchova a vzdělávání