Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - pracovník/ce vědy a výzkumu do oddělení modelování procesů a umělé inteligence 8410 - vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci na vysokých školách, Liberec

Věda a výzkum, Výchova a vzdělávání / Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - pracovník/ce vědy a výzkumu do oddělení modelování procesů a umělé inteligence 8410 - vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Angličtina"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - pracovník/ce vědy a výzkumu do oddělení modelování procesů a umělé inteligence 8410 - vědečtí, výzkumní a vývojoví pracovníci na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTER: Analýza a hledání závislostí v datech konkrétních zákazníků, rozpoznání obrazu/zvuku, vývoj aplikací a jejich komponent v jazyce Python a jeho frameworcích, práce s daty, jejich transformace, vizualizace a interpretace, návrh a vývoj machine learning modelů, analýza, návrh a implementace řešení pro komerční zákazníky, spolupráce s kolegy a neustálý rozvoj. DOVEDNOSTI: Znalost matematických a pravděpodobnostních modelů, matematické statistiky a ekonometrie, orientaci v programování a vytváření machine learning modelů, schopnost dobře porozumět datům a podle potřeby je transformovat, vizualizovat a interpretovat, schopnost samostatně komunikovat s klientem a prezentovat výstupy ústní i písemnou formou, aktivní znalost anglického jazyka, vysoká míra kreativity a invence při řešení výzkumných projektů, spolehlivost v dodržování stanovených termínů, flexibilita a odpovědnost. VZDĚLÁNÍ: ukončené VŠ studium v příslušném oboru, znalost AJ na úrovni B2. PRAC.POMĚR: 100% úv./dle dohody, pr. sml.- doba určitá-do 31.12.2023, příp. dle dohody s možností prodloužení. NÁSTUP: květen 2022/dle dohody, mzdová tř. C2(R2) dle Vnitřního mzd. předpisu v návaznosti na pozici a odbornou praxi, min. měsíční tarifní mzda při 100% úv.: 30000 až 40000 Kč.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: strukturovaný životopis, přehled dosavadní odborné a publikační činnosti, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, doklady o znalosti Aj na úrovni min.B2 nebo ekvivalent ( v případě nedodání bude znalost ověřena při ústním pohovoru) . Přihlášku do VŘ doručte e-mailem nebo poštou do 13.3.2022. Výběrové řízení na výše uvedené místo je od 10. 02. 2022 zveřejněno na úřední desce Technické univerzity v Liberci (viz: https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Věda a výzkum, Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Věda a výzkum, Výchova a vzdělávání