Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - vedoucí oddělení aplikované biologie - odborní asistenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - vedoucí oddělení aplikované biologie - odborní asistenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 57 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Angličtina"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace - vedoucí oddělení aplikované biologie - odborní asistenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTER: odpovědnost za vedení a koordinaci činností oddělení, systematické řízení lidských zdrojů oddělení, řízení odborných a finančních aktivit oddělení, inicializace přípravy nových projektů a zakázek smluvního výzkumu oddělení, realizace stávajících projektů a zakázek smluvního výzkumu oddělení, zajištění rozvoje, využití a péče o přístrojové vybavení oddělení, podíl na vědecko-výzkumné činnosti v oblasti daného oddělení, sebevzdělávací aktivity. DOVEDNOSTI: praxe v oboru technologie biologie a mikrobiologie, zkušenosti s působením ve výzkumu v průmyslové nebo akademické sféře, schopnost systémové koordinace práce výzkumných týmů a vedení pracovníků, schopnost samostatného tvůrčího řešení problémů, zodpovědnost, publikační a mezinárodní aktivity ve výše uvedené vědecké činnosti, zkušenosti s přípravou a realizací projektů VaV, znalost anglického jazyka na minimální úrovni B2, znalost ČJ nebo závazek splnění testu na úrovni A1 do 6 měsíců od nástupu, spolehlivost v dodržování stanovených termínů, schopnost týmové spolupráce, praxe na obdobné vedoucí pozici výhodou. VZDĚLÁNÍ: ukončené VŠ vzdělání nejlépe biologického, případně jiného přírodovědného směru, min. titul Ph.D. či jeho zahraniční obdoba z oblasti biologie či přírodovědného směru, doc. nebo prof. titul v příbuzném oboru výhodou. PRAC. POMĚR: předpokládaný úvazek 100 %, případně dle dohody, min. ovšem 50 %, 6 měsíců zkušební doba, funkční období od 1. 5. 2021 do 31. 5. 2025, případně dle interních předpisů nebo dohody. NÁSTUP: květen 2021/dle dohody, mzdová třída C3 (R3) nebo C4 (R4) dle Vnitřního mzdového předpisu TUL a dosažených výsledků a prokázaných zkušeností, příplatek za vedení a výkon funkce dle Vnitřního mzdového předpisu TUL, možnost přiznání mzdového příplatku dle výsledků práce.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty v českém nebo anglickém jazyce: a)stručný životopis, b) doklady o ukončeném vzdělání příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předchozího pracoviště, c) stručná charakteristika dosavadní odborné činnosti v oboru, d) zkušenosti s působením ve výzkumu, vedení kolektivu pracovníků a výzkumných týmů, e) přehled řešených projektů, publikační činnost a mezinárodní aktivity, f) doklad o znalosti anglického jazyka na úrovni min. B2 nebo ekvivalent (v případě nedodání bude znalost ověřena při ústním pohovoru) . Přihlášku do VŘ včetně dokumentů doručte e-mailem nebo poštou na výše uvedenou adresu do 14.4.2021.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
http://www.tul.cz/uredni-deska/uredni-deska-tul/vyberova-rizeni-volna-mista
aktualizováno před asi 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání