Vedoucí centra bydlení pro osoby se zdravotním postižením - řídící pracovníci v oblasti pobytových sociálních služeb (kromě péče o seniory), Staré Město

Zdravotnictví, Management / Vedoucí centra bydlení pro osoby se zdravotním postižením - řídící pracovníci v oblasti pobytových sociálních služeb (kromě péče o seniory)

Společnost Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Tyršova 1626, Staré Město
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 25 280 - 37 170 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí centra bydlení pro osoby se zdravotním postižením - řídící pracovníci v oblasti pobytových sociálních služeb (kromě péče o seniory) (Tyršova 1626, Staré Město)

komplexní koordinace ekonomické, personální, technické, provozní, majetkové a organizační správy domova (Chráněné bydlení St. Město, Chráněné bydlení Nedakonice, Chráněné bydlení Kunovice a Chráněné bydlení Boršice), zkušenosti s vedením týmu, dobré organizační a komunikační dovednosti, dobrá znalost PC, ŘP "B". orientace v problematice řízení příspěvkové organizace a znalost legislativy vztahující se k sociálním službám výhodou, bezúhonnost, flexibilita, nutno zaslat profesní životopis, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a koncepci rozvoje Centra bydlení pro osoby se zdravotním postižením (min.1x A4) 17.8.2023 na e-mail - uchazeči, kteří budou splňovat požadované náležitosti, budou pozváni k výběrovému řízení na ředitelství Sociálních služeb Uh. Hradiště, p.o., Štěpnická 1139, Uh. Hradiště, dne 21.8.2023 v 9.00 hod.

Informace o společnosti Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Sociální služby Uherské Hradiště, příspěvková organizace
Tyršova 1626
Staré Město
68603
IČO: 92096
aktualizováno před 9 měsíci