Vedoucí charitní asistenční služby - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti, Třinec

Zdravotnictví / Vedoucí charitní asistenční služby - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti

Společnost Charita Třinec

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lidická 1272, Třinec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 29 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí charitní asistenční služby - ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti (Lidická 1272, Třinec)

Požadujeme - VŠ vzdělání se sociálním zaměřením dle zákona č. 108/2006 Sb., min. 2 roky praxe ve vedoucí pozici, znalost zákona o sociálních službách a standardů kvality sociálních služeb, manažerské dovednosti, schopnost řízení týmu, komunikativnost, loajalita, smysl pro odpovědnost, samostatnost, dovednost koordinace a organizace práce, plánování a kontrola, zdravotní způsobilost, ŘP sk. B - aktivní řidič, dobrá znalost práce na PC - znalost MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), znalost eQuip.
Náplň práce - vedení pracovního týmu 30 asistentek, vytváření a kontrola metodických postupů, kontrola a zajištění plnění standardů kvality sociálních služeb, zpracování SQSS a jejich aktualizace, vedení sociální služby osobní asistence dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění, práce se seniory a zdravotně postiženými, jednání se zájemci o službu, uzavírání smluv, tvorba individuálních plánů s klienty, plánování služeb, vedení dokumentace klientů a výkaznictví činnosti služby, podílení se na rozvoji a životě Charity Třinec.
Vývoj mzdy dle pravidel organizace, zázemí silné církevní organizace.
Životopis a motivační dopis zaslat nejpozději do 30. 9. 2021 na e-mailovou adresu:
Pracoviště: Třinec

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Charita Třinec

Charita Třinec
Lidická 1272
Třinec
73961
IČO: 49591215
aktualizováno před více než 2 roky