Vedoucí oddělení marketingu značky pro eu trh - řídící pracovníci v oblasti obchodu, marketingu a v příbuzných oblastech, Praha

Obchod a cestovní ruch, Management / Vedoucí oddělení marketingu značky pro eu trh - řídící pracovníci v oblasti obchodu, marketingu a v příbuzných oblastech

Společnost TCL Netherlands B.V., odštěpný závod

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jankovcova 1603, Praha
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí oddělení marketingu značky pro eu trh - řídící pracovníci v oblasti obchodu, marketingu a v příbuzných oblastech (Jankovcova 1603, Praha)

Kontakt: Kudriašová Jolanta, e-mail:

Upřesňující informace:
Do našeho týmu hledáme schopného kolegu/kolegyni s vášní pro marketing, ochotou cestovat a pracovat v týmu. Náplň práce: Zodpovědnost za online obchod TCL EU včetně provozu, obchodního plánu, prognózy prodeje, výprodeje a ecommerce marketingu, zodpovědnost za jednání s Amazon, Currys, Emag, Alza a tak dále. Poskytování marketingové podpory TCL skupině napříč EU pro rozvoj online podnikání.
Preferuje kandidáta se zušeností na obdobné pozici, hovořícího anglicky a čínsky. Denní komunikace s pobočkami po celé EU, v rámci skupiny po světě a s centrálou v ČLR. Životopisy zasílejte v ČJ a AJ na email:

Informace o společnosti TCL Netherlands B.V., odštěpný závod

TCL Netherlands B.V., odštěpný závod
Jankovcova 1603
Praha

IČO: 8812497
aktualizováno před 6 měsíci