Vedoucí pracovník centra pro pěstounské rodiny - vedoucí provozu stravovacích, ubytovacích a dalších zařízení, Česká Lípa

Výroba a provoz / Vedoucí pracovník centra pro pěstounské rodiny - vedoucí provozu stravovacích, ubytovacích a dalších zařízení

Společnost Charita Česká Lípa

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Masná 88, Česká Lípa
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 32 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí pracovník centra pro pěstounské rodiny - vedoucí provozu stravovacích, ubytovacích a dalších zařízení (Masná 88, Česká Lípa)

Požadujeme:
- vyšší odborné vzdělání, bakalářské vzdělání nebo VŠ se zaměřením na sociální práci, charitní a sociální péči, speciální nebo sociální pedagogiku.
- ŘP skupiny B nutností
- práce s PC nutností (word, excel, outlook, powerpoint, orientace na internetu)
- Zodpovědnost, samostatnost, aktivní přístup, důslednost, pečlivost, výborné organizační a koordinační dovednosti, odolnost vůči stresu, trestní bezúhonnost.
Náplň práce:
- Jednání s pěstouny, sepisování a tvorba návrhu Dohody o pěstounské péči v rozsahu zákona č. 359/1999 Sb. Úzká spolupráce s OSPOD (půlroční zprávy, schvalování DPP). Předání pěstouna a prvotních dokumentů klíčovému pracovníkovi CPR. Kontrola veškerých dokumentů.
Vedení týmu CPR (porady, řízení), kontrola zaměstnanců při jednání s klienty, kontrola dokumentace, společné plánování a vzdělávání, hodnocení zaměstnanců a koordinace týmových supervizí.
Novému kolegovi nabízíme:
- měsíční bonusy, po zkušební době osobní ohodnocení, 25 dní dovolené, možnost osobního rozvoje, zaměstnání v hezkém prostředí v centru České Lípy v přátelském a malém kolektivu. Nástup možný ihned.
- pracovní smlouva se po roce prodlužuje
- životopis zaslat na email:

Informace o společnosti Charita Česká Lípa

Charita Česká Lípa
Masná 88
Česká Lípa
47001
IČO: 70226148
aktualizováno před více než 2 roky