Vedoucí pracovník / vedoucí pracovnice sociálně aktivizační služby - specialisté v sociální oblasti, Náchod

Zdravotnictví / Vedoucí pracovník / vedoucí pracovnice sociálně aktivizační služby - specialisté v sociální oblasti

Společnost Dokořán z.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Komenského 577, Náchod
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 28 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí pracovník / vedoucí pracovnice sociálně aktivizační služby - specialisté v sociální oblasti (Komenského 577, Náchod)

Dokořán, z. s. vypisuje výběrové řízení na pozici vedoucí pracovník/pracovnice Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Archa Náchod.

Nástup ideálně od 1. 8. 2023 či dle dohody.

Stručná charakteristika pracovního místa: vedoucí pracovník odpovídá za naplňování, kvalitu a rozvoj poskytované služby; podílí se na přípravě a realizaci projektů; vyhledává nové zdroje pro další aktivity organizace; vede tým pracovníků; koordinuje ambulantní i terénní formy práce; podílí se na přímé práci s klienty včetně administrativy spojené s výkonem činnosti; reprezentuje organizaci ve spolupráci s návaznou sítí služeb; účastní se setkání pracovních skupin.

Požadavky: minimálně 2 roky praxe v sociálních službách; vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb., o soc. službách v platném znění; znalost zákona č. 108/2006 Sb., o soc. službách a vyhlášky č. 505/2006 Sb.; dobré komunikační schopnosti a prezentační dovednosti; trestní bezúhonnost, znalost práce na PC.

Nabízené výhody: zajímavá a tvořivá práce v sociální oblasti, vedení malého týmu pracovníků; práce pod supervizí, možnost dalšího profesního rozvoje; možnost uplatnění svých zkušeností v dynamicky rozvíjející se organizaci; pružná pracovní doba; plat od 28.370 Kč dle délky praxe a vzdělání + příplatek za vedení; benefity - 25 dní dovolené, možnost práce v home office, pravidelné finanční prémie a bonusy.

Náležitosti přihlášky: strukturovaný životopis s prohlášením: "Souhlasím s poskytnutím osobních údajů uvedených v tomto životopise a jejich schraňováním pro účely výběrového řízení Dokořán, z. s."; motivační dopis v rozsahu 0,5 - 1 A4; kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Přihlášky zasílejte na e-mail do 30. 6. 2023 včetně. Výběrové řízení proběhne v červenci 2023. Vybraní/é uchazeči/ky budou o přesném termínu ústního výběrového řízení informováni/y telefonicky.

Zasláním životopisu vyjadřujete souhlas s použitím svých osobních údajů za účelem výběrového řízení.

Pokud nebude přihláška obsahovat výše uvedené náležitosti, nebude uchazeč přizván k výběrovému řízení. Osobní dokumenty uchazečů se bezprostředně po ukončení výběrového řízení vracejí zpět uchazečům nebo skartují.
Dokořán, z. s. si vyhrazuje právo neobsadit pracovní pozici, nebo prodloužit dobu přijímání přihlášek, pokud uchazeči/ky nenaplní očekávání organizace.

Informace o společnosti Dokořán z.s.

Dokořán z.s.
Komenského 577
Náchod
54701
IČO: 62726714
www.dokoran.eu
aktualizováno před 12 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Náchod v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Náchod v oboru Zdravotnictví