Vedoucí sekce backend development - programátoři počítačových aplikací specialisté, Brno

Informační technologie / Vedoucí sekce backend development - programátoři počítačových aplikací specialisté

Společnost A-WebSys, spol.s r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kobližná 53, Brno
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 75 000 - 100 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí sekce backend development - programátoři počítačových aplikací specialisté (Kobližná 53, Brno)

Hledáme zkušeného vedoucího sekce BE Development, který se stane klíčovým členem našeho technického týmu. Budeš mít na starosti celkové vedení a koordinaci našich týmů na backendu, které se soutředí na vývoj mobilní aplikace, backendů, CRM a Core banking systému.
Tvojí základní povinností bude řízení a koordinace BE týmů, plánování a delegování úkolů pro jednotlivé streamy a týmy, sledování a kontrola výkonnosti týmů a jednotlivých členů, spolupráce s CTO a PO na vytváření strategie a plánů vývoje produktu, zajištění, že technické řešení splňuje obchodní požadavky a strategii společnosti. Komunikaci s boardem firmy a prezentaci výsledků a pokroku, a zajištění, že vývojové týmy dodržují postupy a směrnice.
Pravidelné navyšování mzdy a nadstandardní odměny; Flexibilní pracovní doba; Multisport karta; Příspěvek na stravování; Sick Days; Dovolená navíc; Home-office; Školení podle Tvých potřeb a přání; Roční příspěvek na HW (myš, klávesnice a podobně); Legendární akce a super kolegové (mrkni na náš facebook!); Možnost věnovat se i vlastním projektům; Restaurace, supermarket, lékárna i knihovna pár minut chůze od kanceláře.

Informace o společnosti A-WebSys, spol.s r.o.

A-WebSys, spol.s r.o.
Kobližná 53
Brno
60200
IČO: 26910560
https://www.awebsys.cz/kariera/front-end-developer-senior
aktualizováno před 9 měsíci