Vedoucí školní jídelny - vedoucí provozu školních jídelen a menz, Bohutín

Výroba a provoz / Vedoucí školní jídelny - vedoucí provozu školních jídelen a menz

Společnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOHUTÍN

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Bohutín 37, Bohutín
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 9 650 - 13 915 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí školní jídelny - vedoucí provozu školních jídelen a menz (Bohutín 37, Bohutín)

Pozice:vedoucí školní jídelny
Jedná se o zkrácený pracovní úvazek - 20 hodin týdně.
Místo vhodné pro absolventy.
Požadavky:
minimálně SŠ s maturitou, praxe v oboru nutností (praxe vedoucího pracovníka výhodou), práce s PC podmínkou (program VIS), zdravotní průkaz, ochota zdokonalovat se v oboru gastronomie, schopnost pracovat samostatně i v týmu, schopnost plánovat, organizovat, řídit a kontrolovat, komunikativnost, spolehlivost organizační schopnosti, asertivita, společenská úroveň jednání a vystupování. Znalost právních předpisů z oblasti školního stravování výhodou, znalost vedení skladového hospodářství a normování potravin. Platové zařazení 8. platová třída dle nařízení vlády 341/2017 Sb. ve znění pozdějších předpisů, příplatek za vedení dle u §124 zákoníku práce, osobní ohodnocení, příspěvek z FKSP. Úvazek je možno spojit s polovičním úvazkem pomocné kuchařky.
Nabízíme
příjemné a přátelské pracovní prostředí, vstřícný kolektiv s možností osobního rozvoje, kolegiální podporu, možnost růstu a seberealizace, 8. platovou třídu, plat dle praxe a zkušeností, osobní příplatek, příspěvek na stravování, penzijní připojištění, příspěvek na dovolenou, zdravotní doplňky a další benefity z FKSP. Dbáme na dobré vztahy mezi kolegy a pohodovou atmosféru a rádi vás mezi sebou uvítáme!
Nástup od 1.2.2022. Mzda: 9 650 ,- až 13 915,-Kč
Kontakt: Králová Lada Mgr., tel.: 318 676 217, e-mail:
První kontakt e-mailem.
Místo výkonu práce: ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOHUTÍN, Bohutín č.p. 37

Informace o společnosti ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOHUTÍN

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOHUTÍN
Bohutín 37
Bohutín
26241
IČO: 70565902
aktualizováno před více než 2 roky