Vedoucí směny/seřizovač - náb. příspěvek 20.000,- kč - seřizovači a obsluha číslicově řízených strojů, Čejč

Výroba a provoz / Vedoucí směny/seřizovač - náb. příspěvek 20.000,- kč - seřizovači a obsluha číslicově řízených strojů

Společnost LISI AUTOMOTIVE FORM a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Čejč 276, Čejč
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 500 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí směny/seřizovač - náb. příspěvek 20.000,- kč - seřizovači a obsluha číslicově řízených strojů (Čejč 276, Čejč)

Co budete dělat? Péče o tým o velikosti cca 8 lidí. Odpovědnost za dosažení výrobního plánu. Dohled nad směnou - zajištění veškerých interních pravidel (BOZP, výrobní postupy, balicí předpisy apod.). Reporting, odvádění výroby do PC. Aktivní účast na trvalém zlepšování, 8D reportech. Práce seřizovače, pokud bude potřeba.
Co je k tomu potřeba? Zralá osobnost, která umí dobře komunikovat a motivovat druhé. Člověk, který aktivně řeší problémy a nestrká hlavu do písku před nutným konfliktem. Zkušenosti s vedoucí pozicí výhodou.Technická zdatnost! Je potřeba umět práci seřizovače (po zaučení). Uživatelská znalost práce s MS Office, znalost práce v ERP systému (K2) výhodou. Pečlivost, organizační schopnosti a odolnost vůči stresu.
Co nabízíme: individuální nabídku nástupní mzdy dle zkušeností kandidáta, roční valorizaci mzdy dle plnění cílů, týden dovolené navíc, podnikovou kantýnu, stravenky v hodnotě 80,-Kč/den, další benefity. Více informací na webu: www.dolisi.cz. Kontakt na mail:

Informace o společnosti LISI AUTOMOTIVE FORM a.s.

LISI AUTOMOTIVE FORM a.s.
Čejč 276
Čejč
69614
IČO: 46900365
aktualizováno před asi 2 roky