Vedoucí sociální služby - řídící pracovníci v oblasti vzdělávání, Chrudim

Výchova a vzdělávání, Management / Vedoucí sociální služby - řídící pracovníci v oblasti vzdělávání

Společnost Rytmus Východní Čechy, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Heydukova 392, Chrudim
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 20 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí sociální služby - řídící pracovníci v oblasti vzdělávání (Heydukova 392, Chrudim)

VOLNÉ MÍSTO JE VHODNÉ PRO OZP!

Místo výkonu práce: Chrudim
Jsme nezisková organizace, která působí v celém Pardubickém kraji. Naším posláním je provázet lidi se znevýhodněním, kteří chtějí pracovat, bydlet a žít podle svých možností a představ v otevřené společnosti. Našimi hodnotami jsou jedinečnost, aktivita, otevřenost, respekt.
Koho hledáme? Do našeho týmu v Chrudimi rádi přivítáme nového kolegu/kolegyni, který naše hodnoty sdílí. Hledáme člověka s týmovým duchem, který si umí stanovit priority a dotahovat věci do konce, a který chce podpořit lidi se zdravotním znevýhodněním, aby mohli žít běžným způsobem života.
Co bude náplní práce vedoucího služby? vede a hodnotí tým pracovníků přímé práce na pracovišti v Chrudimi, dbá na kvalitu poskytované sociální služby na pracovišti, reprezentuje organizaci, má na starosti prezentaci služby veřejnosti, zájemcům, partnerům, úzce spolupracuje s ředitelkou organizace a dalšími vedoucími, aktivně se zapojuje do procesu změn a aktivit vedoucích k růstu společnosti, zpracovává metodiky služby, jedná se zájemci o službu, spolupracuje s uživateli služby.
Určitě se přihlaste, pokud: máte organizační schopnosti, umíte pracovat v týmu a jít ostatním příkladem, zvládáte samostatně řešit problémy a úkoly, jste otevřený, komunikativní, trpělivý, empatický, orientujete se v oblasti poskytování sociálních služeb, chcete se vzdělávat a růst, máte vzdělání, které odpovídá požadavkům zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách na pozici sociálního pracovníka (min. VOŠ v příslušných oborech), výhodou je: zkušenost s vedením týmu, orientace v problematice lidí se znevýhodněním
Co nabízíme: tým lidí, v němž se vzájemně podporujeme, prostor pro sebeuplatnění, realizaci vlastních nápadů, osobní růst, příležitost se aktivně podílet na rozvoji organizace, firemní telefon s neomezeným tarifem, notebook a kompletní kancelářské zázemí, úvazek: 0,5 - 1,0 dle domluvy, možnost spojit s nabídkou práce - viz inzerát "projektový manažer, PR pracovník", finanční ohodnocení dle praxe a zkušeností: 37 000 - 40 000/ plný úvazek
Nástup: dle domluvy.
CV spolu s motivačním dopisem zasílejte na email do 15. 1. 2024.
Do předmětu, prosím, uveďte název pracovní pozice.

Pohovory proběhnou v druhé polovině měsíce ledna 2024.

Informace o společnosti Rytmus Východní Čechy, o.p.s.

Rytmus Východní Čechy, o.p.s.
Heydukova 392
Chrudim
53701
IČO: 27516733
aktualizováno před 5 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Chrudim v oboru Výchova a vzdělávání, Management

Všechny pracovní inzeráty v okrese Chrudim v oboru Výchova a vzdělávání, Management