Vedoucí zahraničního prodeje - řídící pracovníci v oblasti obchodu, Česká Skalice

Obchod a cestovní ruch, Management / Vedoucí zahraničního prodeje - řídící pracovníci v oblasti obchodu

Společnost Farmet a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jiřinková 276, Česká Skalice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 45 000 - 55 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí zahraničního prodeje - řídící pracovníci v oblasti obchodu (Jiřinková 276, Česká Skalice)

Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s předpokladem prodloužení, jednosměnný provoz. Nástup možný ihned.

Náplň práce: zodpovědnost za prodej a rozvoj obchodu v dané oblasti; péče o stávající zákazníky, správa obchodních záležitostí a rozvíjení dobrých obchodních vztahů; získávání nových dealerů a následný rozvoj spolupráce; sledování konkurence, potenciálních rizik a příležitostí; administrace objednávek v interním systému; úzká spolupráce s oddělením marketingu a technických oddělením; občasné služební cesty.

Požadavky: VŠ nebo SŠ vzdělání v technickém, zemědělském nebo ekonomickém oboru; Zkušenosti se zahraničním prodejem, nejlépe ve strojírenské oblasti; velmi dobrá znalost anglického jazyka, další jazyky jsou výhodou; velmi dobré komunikační a prezentační schopnosti; orientace na výsledek a proklientský přístup; samostatnost a zodpovědnost; ochota samostatně cestovat; znalost práce PC - MS Office; řidičský průkaz sk. B.

Zaměstnavatel nabízí: zajímavou práci pro významného výrobce zemědělské techniky v ČR, skvělý pracovní tým, flexibilní pracovní dobu, služební vůz, telefon a notebook jako balíček pracovních pomůcek.
Zaměstnanecké výhody: příspěvek na dopravu, příspěvek na stravování, příspěvek na sdružování, 5 týdnů dovolené, příspěvek na životní pojištění, příspěvek na zdraví, jazykové kurzy a další.

Kontakt - Mgr. Kudrnovská Kateřina, tel.: +420 770 100 962 (od 06:00 hod. do 14:30 hod.), e-mail: (pro zaslání životopisu).

Informace o společnosti Farmet a.s.

Farmet a.s.
Jiřinková 276
Česká Skalice
55203
IČO: 46504931
www.farmet.cz
aktualizováno před asi 2 roky