Vládní rada v sekci pro evropské záležitosti - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Praha

Administrativa / Vládní rada v sekci pro evropské záležitosti - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Úřád vlády České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště nábřeží Edvarda Beneše 128, Praha
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 30 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vládní rada v sekci pro evropské záležitosti - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (nábřeží Edvarda Beneše 128, Praha)

Kontakt: e-mail:

Další požadavky: vysokoškolské vzdělání v magisterském programu, znalost anglického jazyka odpovídající 2. úrovni znalosti jazyka , způsobilost seznamovat se s utajovanými informacemi stupně utajení Vyhrazené. Oznámení o splnění podmínek pro přístup k utajované informaci stupně utajení Vyhrazené zajistí úřad sám na základě žádosti žadatele nejpozději před vydáním rozhodnutí o zařazení na toto služební místo.

Žadatel podá žádost služebnímu orgánu na přiloženém formuláři . Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 25. srpna 2023. Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin musí být označena slovy Neotvírat a Výběrové řízení na služební místo vládní rada v Sekci pro evropské záležitosti v Úřadu vlády ČR, čj. 35200/2023-UVCR.
Odkaz: https://www.vlada.cz/cz/urad-vlady/nabidka-zamestnani/oznameni-o-vyhlaseni-vyberoveho-rizeni-na-sluzebni-misto-vladni-rada-v-sekci-pro-evropske-zalezitosti--207480/


Informace o společnosti Úřád vlády České republiky

Úřád vlády České republiky
nábřeží Edvarda Beneše 128
Praha
11800
IČO: 6599
aktualizováno před 9 měsíci