Vrchní rada - ředitel odboru zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek generálního ředitelství úřadu práce čr praha, id 10001510 - řídící pracovníci v oblasti zaměstnanosti, Praha

Administrativa, Management / Vrchní rada - ředitel odboru zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek generálního ředitelství úřadu práce čr praha, id 10001510 - řídící pracovníci v oblasti zaměstnanosti

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dobrovského 1278, Praha
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 34 840 - 51 530 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vrchní rada - ředitel odboru zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek generálního ředitelství úřadu práce čr praha, id 10001510 - řídící pracovníci v oblasti zaměstnanosti (Dobrovského 1278, Praha)

Kontakt:e-mail: @uradprace.cz
Upřesňující informace:
14. platová třída; obory služby "Zaměstnanost", "Nepojistné sociální dávkové systémy" a "Sociální služby, sociální práce a sociálně-právní ochrana dětí, rodinná politika.

Žadatel musí splňovat předpoklady stanovené zákonem o státní službě dle § 25.

Další předpoklady pro výběrová řízení na služební místa představených dle zákona o státní službě jsou uvedeny v oznámení o vyhlášení výběrového řízení na stránkách Kariéry Úřadu práce ČR.
K žádosti dále žadatel přiloží - strukturovaný profesní životopis, motivační dopis, písemnou práci v rozsahu maximálně pěti normostran na téma "Strategie dalšího rozvoje činnosti Odboru zaměstnanosti a nepojistných sociálních dávek generálního ředitelství Úřadu práce ČR ve střednědobém horizontu". Hlavní popis činnosti vykonávané na služebním místě naleznete na portálu Kariéra ÚP ČR na stránkách Úřadu práce ČR.

https://www.uradprace.cz/web/cz/-/reditel-odboru-zamestnanosti-a-nepojistnych-socialnich-davek-generalniho-reditelstvi-uradu-prace-cr-praha-id-10001510-23-01-2023-1-

Pokud je to možné, vždy odkázat na stránky Kariéra na ÚP ČR (uradprace.cz), kde je k dispozici Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na dané služební místo.


Zaměst.výhody:
5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna (sick days), 1 den volna na vyřízení osobních záležitostí, stravenky v hodnotě 90 Kč, příspěvky z fondu kulturních a sociálních potřeb, odměny k životním a pracovním výročím.

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Dobrovského 1278
Praha
17000
IČO: 72496991
aktualizováno před více než rokem