Všeobecná sestra - všeobecné sestry bez specializace, České Budějovice

Zdravotnictví / Všeobecná sestra - všeobecné sestry bez specializace

Společnost Charita České Budějovice

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Žižkova tř. 309, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 29 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Všeobecná sestra - všeobecné sestry bez specializace (Žižkova tř. 309, České Budějovice)

Charita České Budějovice je nestátní nezisková církevní organizace, poskytující zdravotní a sociální služby na území města České Budějovice a v přilehlých obcích. Zaměřujeme se na pomoc lidem v nouzi. Naší dlouhodobou vizí je pomáhat těm nejzranitelnějším, kteří by jinak zůstali bez pomoci.
Popis pracovní pozice: domácí zdravotní péče- poskytování ošetřovatelské péče v domácím prostředí pacientů (převazy ran, odběry biologického materiálu, aplikace injekcí, rehabilitační ošetřování, péče o stomie, cévkování a další ošetřovatelské úkony).
Požadujeme: odbornou způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry bez odborného dohledu; praxe ve zdravotnictví výhodou; řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič), zdravotní způsobilost a bezúhonnost, praktické a samostatné myšlení, pečlivost, samostatnost, flexibilita, loajalita, dobré komunikační dovednosti a příjemné vystupování, základní znalosti práce na PC.
Nabízíme: stabilní zaměstnání s přidanou hodnotou pomoci potřebným, příjemné pracovní prostředí, služební telefon, služební automobil- s možností soukromého využití, 5 týdnů dovolené, 2 dny sick days, zázemí stabilní neziskové organizace, možnost osobního rozvoje a profesního růstu , základní mzda 29.000 Kč, po zapracování mzda 33.000 Kč, možnost dalších odměn.
Nástup: dohodou.
Pokud Vás zaujala nabídka a splňujete požadavky, zašlete motivační dopis a strukturovaný životopis na adresu tel.: 731 604 478.
Bližší informace o pozici u vedoucí služby Mgr. Jany Bartošové, tel.: 731 604 187, 387 718 215.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Charita České Budějovice

Charita České Budějovice
Žižkova tř. 309
České Budějovice
37001
IČO: 60072709
www.cbudejovice.charita.cz
aktualizováno před 16 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Všeobecná sestra - všeobecné sestry bez specializace

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Zdravotnictví