Zapisovatel/ka - pracovníci pro zpracování textů, Vyškov

Administrativa / Zapisovatel/ka - pracovníci pro zpracování textů

Společnost Okresní soud Vyškov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kašíkova 314, Vyškov
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 16 980 - 24 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Zapisovatel/ka - pracovníci pro zpracování textů (Kašíkova 314, Vyškov)

POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou, trestní bezúhonnost, výborná znalost ČJ, výborná uživatelská znalost práce na PC včetně rychlého psaní hmatovou metodou, komunikativnost, slušné vystupování a ochota vzdělávat se, samostatnost a zároveň schopnost pracovat v týmu, předchozí praxe v justici na stejné či obdobné pozici vítána
POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou 1 rok s možností případného prodloužení, termín nástupu dle dohody, soudní zapisovatel/ka provádí zápis v jednací síni, vyhotovuje protokol o jednání, zajišťuje realizaci referátu podle pokynů řešitele, zajišťuje doručování písemností dle referátu (vč. doručování přes datové schránky), provádí přepisy rozhodnutí, žurnalizaci spisů, provádí lustrace v CEO, ISDS, aj.
ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: 7. platová třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění, plat dle praxe, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, 4 dny indispozičního volna, stravenky
KONTAKT: Šmehlíková Markéta, tel.: 518 720 204, e-mail:
Strukturovaný profesní životopis, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a výpis z RT ne starší než dva měsíce zasílejte na adresu Okresní soud ve Vyškově, k rukám ředitelky správy Markéty Šmehlíkové, Kašíkova č. 28, 682 01 Vyškov, případně na výše uvedený e-mail.
Termín k přihlášení: 13.4.2022 (v tento den musí být požadované doklady již doručeny soudu).
Okresní soud ve Vyškově podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rozhodovacích pozicích. Z toho důvodu vítáme zájem žadatelek i žadatelů.
Poskytnutím svých osobních údajů zahrnutých do strukturovaného životopisu dáváte soulas se zpracováním osobních údajů dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (GDPR) a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů. Po skončení výběrového řízení budou materiály s osobními údaji skartovány. Výběr proběhne formou ústního pohovou. Tato nabídka nezakládá povinnost uzavření pracovního poměru.

Informace o společnosti Okresní soud Vyškov

Okresní soud Vyškov
Kašíkova 314
Vyškov
68201
IČO: 25160
aktualizováno před asi 2 roky