Zástupce generálního ředitele - řídící pracovníci v oblasti obchodu, Louka u Litvínova

Obchod a cestovní ruch, Management / Zástupce generálního ředitele - řídící pracovníci v oblasti obchodu

Společnost Crown Metals CZ s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nádražní 214, Louka u Litvínova
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 65 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Zástupce generálního ředitele - řídící pracovníci v oblasti obchodu (Nádražní 214, Louka u Litvínova)

ZÁSTUPCE GENERÁLNÍHO ŘEDITELE
Zodpovědnost na této pozici je navrhování a prosazování obchodních a marketingových strategií společnosti zejména na evropském trhu. Pozice zodpovídá za vedení evropských prodejních a nákupních týmů společnosti. Koordinuje činnosti jednotlivých oddělení společnosti tak, aby prodejní a marketingové strategie byly naplňovány. Zodpovídá za střednědobé plánování technického rozvoje společnosti s cílem zvyšování kvality výrobků a služeb a posilování pozice společnosti na trhu. Zodpovídá za efektivní komunikaci s vedením společnosti. Předpokládá se aktivní komunikace s ostatními společnostmi v holdingu, a aktivní komunikace se zaměřením na asijský trh, zejména čínský trh. Preferujeme uchazeče se zkušenostmi z obchodního prostředí ve výrobním průmyslu především v oblasti slévárenství zejména pak hořčíku a hořčíkových slitin. Výhodou jsou alespoň 5-ti leté zkušenosti z oblasti managementu, zkušenosti z řízení projektů, projektových týmů. Preferujeme uchazeče se znalostmi a dovednosti v oblasti moderního marketingu a nadstandardními znalostmi z teorie řízení a vedení týmů. Uchazeč musí ovládat čínštinu slovem i písmem. Preferováni jsou uchazeči s vynikající znalostí angličtiny.
Zaměstnanecké výhody: v souladu se zaměstnaneckou politikou společnosti a odpovídající této pozici
HLÁSIT SE: Krysl Emanuel Ing., e-mail: - zaslat životopis, k projednání doporučenky lze osobní schůzka domluvit telefonicky tel.: 478 019 014 + životopis s sebou

Informace o společnosti Crown Metals CZ s.r.o.

Crown Metals CZ s.r.o.
Nádražní 214
Louka u Litvínova
43533
IČO: 26449218
aktualizováno před více než 3 roky