Zástupce/kyně vedoucího provozu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz), Praha

Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / Zástupce/kyně vedoucího provozu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz)

Společnost Czech Inn Hostel Prague s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Francouzská 240, Praha
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 21 300 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Odpověď na inzerát

Detail pracovní nabídky na pozici: Zástupce/kyně vedoucího provozu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz) (Francouzská 240, Praha)

1. kontakt e-mailem: Barták Adam, e-mail:

Požadavky: zkušenost s rezervačním systémem ASSD, zkušenost s POS systémem Dotykačka; český, anglický a min. 1 další jazyk na komunikativní úrovni (min. B2); pro-zákaznický přístup; příjemné vystupování

Náplň práce: starání se o chod hostelu, řešení požadavků zákazníků, správa rezervací a objednávek, prodej zboží na recepci kavárny, zaučování nových zaměstnanců, dělba práce zaměstnanců, obsluha zákazníků, kontrola pracovních postupů a jejich dodržování, drobné opravy, komunikace s dodavateli.

Informace o společnosti Czech Inn Hostel Prague s.r.o.

Czech Inn Hostel Prague s.r.o.
Francouzská 240
Praha
10100
IČO: 27139441
aktualizováno před 24 dny
Odpověď na inzerát

Odpověď na pracovní pozici Zástupce/kyně vedoucího provozu - vedoucí provozu v ubytování, stravování a pohostinství (kromě školních jídelen a menz)