Agenda regionálního rozvoje - úředníci jinde neuvedení, České Budějovice

Administrativa / Agenda regionálního rozvoje - úředníci jinde neuvedení

Společnost Jihočeský kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště U Zimního stadionu 1952, České Budějovice
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 25 280 - 37 170 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Agenda regionálního rozvoje - úředníci jinde neuvedení (U Zimního stadionu 1952, České Budějovice)

Pracovní pozice vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné.
Obor školního vzdělání: technické či ekonomické obory výhodou.
Pracovní náplň: metodická, konzultační a poradenská činnost v oboru regionálního rozvoje v působnosti územního samosprávného celku; zpracování podkladů pro zadání strategických dokumentů regionálního rozvoje Jihočeského kraje; vypracování podkladů a účast na procesu realizace Programu rozvoje kraje z hlediska koordinace úkolů s příslušným pracovištěm určeným pro realizaci a zajištění spolupráce s příslušným pracovním týmem; analýza stavu, možnosti a perspektivy oblasti vědy, výzkumu a inovací Jihočeského kraje, spolupráce s VŠ a výzkumnými ústavy; příprava materiálů pro jednání samosprávných orgánů kraje; zajištění prezentace kraje na výstavách a veletrzích, zpracování komplexní agendy prezentací investičních příležitostí v kraji; zpracování podkladů pro jednání Zastupitelstva, Rady Jihočeského kraje, podkladů pro informace sdělovacím prostředkům, zejména prostřednictvím tiskového oddělení; koordinace a provádění činností související s přípravou a podáváním žádostí o podpory a dotace, přijímání podpor a dotací, plnění závazků vzniklých přijetím podpory, dotace či závěrečným vyhodnocením čerpání podpory či dotace.
Znalosti oboru: znalost jihočeského regionu; zkušenosti a znalosti z oblasti fungování veřejné správy výhodou.
Další znalosti: znalost a užívání PC (MS Office, Windows 10); znalost grafických SW výhodou (GIS, AutoCad, InDesign, PhotoShop); znalost AJ či NJ na úrovni min. B1; flexibilita; zkušenosti s projektovým řízením výhodou; praxe ve veřejné správě výhodou; řidičský průkaz sk. B.
Zaměstnanecké výhody: 25 dní dovolené + 5 dní placeného zdravotního volna (SICK DAY); osobní ohodnocení dle dosažené praxe a výkonu; příspěvek na rekreaci, sport, kulturu, zdravotnické pomůcky; příspěvek na penzijní připojištění, doplňkové penzijní spoření; karta Benefit Plus vč. stravenkového systému; možnosti vzdělávání.
Termín a způsob zaslání přihlášky: přihlášky s požadovanými doklady doručte osobně, popřípadě zašlete na adresu: Jihočeský kraj, Krajský úřad, U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice, odbor kancelář ředitele krajského úřadu tak, aby na krajský úřad byly doručeny nejpozději do 25. 9. 2023.
Přihláška je ke stažení na: https://www.kraj-jihocesky.cz/volna-mista-vyberova-rizeni.
Přílohy přihlášky jsou:
1. životopis, ve kterém uveďte údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, dále o dovednostech týkajících se správních činností,
2. výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál případně ověřená kopie); u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem (pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením),
3. ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Informace o společnosti Jihočeský kraj

Jihočeský kraj
U Zimního stadionu 1952
České Budějovice
37001
IČO: 70890650
https://www.kraj-jihocesky.cz/volna-mista-vyberova-rizeni
aktualizováno před 8 měsíci