Asistent / asistentka v personálním oddělení katastrálního úřadu pro zlínský kraj - odborní asistenti v administrativě, Zlín

Administrativa / Asistent / asistentka v personálním oddělení katastrálního úřadu pro zlínský kraj - odborní asistenti v administrativě

Společnost Katastrální úřad pro Zlínský kraj

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště třída Tomáše Bati 1565, Zlín
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 21 800 - 27 260 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Asistent / asistentka v personálním oddělení katastrálního úřadu pro zlínský kraj - odborní asistenti v administrativě (třída Tomáše Bati 1565, Zlín)

Výkon práce na tomto pracovním místě bude vykonáván v pracovním poměru, a to na dobu určitou, jako zástup za dobu trvání mateřské a rodičovské dovolené.

Požadujeme:
- minimálně středoškolské vzdělání
- občanskou bezúhonnost
- znalost práce na PC především MS Office - Word, Excel, Outlook
- schopnost jednat s lidmi, schopnost vlastní organizace práce, spolehlivost, odpovědnost a flexibilitu.
Náplň práce a místo výkonu práce:
- zabezpečení sekretářských činností KÚ pro Zlínský kraj, vedení evidence docházky, zabezpečení spisové agendy, skartace a archivace písemností, zabezpečení plánování, provoz a evidenci dopravy KÚ pro Zlínský kraj.
Požadované dokumenty:
- strukturovaný profesní životopis s popisem dosavadní odborné praxe, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, případně i kopie dalších dokladů prokazující požadované znalosti, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (dokládá občanskou bezúhonnost).
V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení.
Obálka, resp. zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy "Výběrové řízení na pracovní místo Asistent / Asistentka v personálním oddělení Katastrálního úřadu pro Zlínský kraj".

Zaměstnanecké výhody: Možnost odborného růstu, 5 týdnů dovolené, FKSP, pružná pracovní doba.

Více informací zde: https://www.cuzk.cz/getattachment/5c1c3ff6-f0a2-44e1-9cb7-1f3d1d8eeaf1/Asistent-Asistentka-v-personalnim-oddeleni-Katastralniho-uradu-pro-Zlinsky-kraj.aspx

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc

Informace o společnosti Katastrální úřad pro Zlínský kraj

Katastrální úřad pro Zlínský kraj
třída Tomáše Bati 1565
Zlín
76001
IČO: 71185216
https://www.cuzk.cz/getattachment/5c1c3ff6-f0a2-44e1-9cb7-1f3d1d8eeaf1/Asistent-Asistentka-v-personalnim-oddeleni-Katastralniho-uradu-pro-Zlinsky-kraj.aspx
aktualizováno před 12 měsíci