Asistent/ka pro divizi technologické centrum - všeobecní administrativní pracovníci, České Budějovice

Administrativa / Asistent/ka pro divizi technologické centrum - všeobecní administrativní pracovníci

Společnost KUBOUŠEK s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lidická tř. 1937, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 26 000 - 34 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Asistent/ka pro divizi technologické centrum - všeobecní administrativní pracovníci (Lidická tř. 1937, České Budějovice)

Co Tě u nás čeká? Tvůj hlavní úkol bude spočívat v administrativní a organizační podpoře našeho Technologického centra. Budeš připravovat cenové nabídky, vystavovat objednávky a čeká Tě i řešení reklamací. Součástí práce je každodenní korespondence a komunikace s obchodními partnery, archivace dokumentů nebo příprava podkladů na porady. Každý den budeš řešit úkoly a komunikovat s kolegy uvnitř firmy. Budeme rádi za podávání návrhů na zlepšení a podporu při zavádění nových procesů. Samozřejmě Tě zaučíme a vše Ti vysvětlíme. Co ale potřebujeme, je jazyková vybavenost.
Jaký/á bys měl/a být? Potřebujeme zodpovědného, systematického člověka, kterému neunikne žádný detail. Pro zajištění všech úkolů se Ti budou hodit organizační schopnosti a schopnost dotahovat věci do konce. U nás budeš denně používat angličtinu nebo němčinu v e-mailové komunikaci s našimi zahraničními partnery. Je velmi důležité, abys uměl/a alespoň jeden z těchto jazyků na minimální úrovni B2. Vzdělání bys měl/a mít alespoň středoškolské s maturitou. Práce s počítačem a MS Office je pro Tebe hračka a pokud ses někdy setkal/a se systémem K2, tak je to pro Tebe velká výhoda.
Na co dalšího se můžeš těšit? Motivační finanční ohodnocení; bonusy při pracovním a životním výročí; kolegy, kteří Ti se vším poradí; 5 týdnů dovolené; služební notebook, telefon a stravenky.
Nástup: uvítáme co nejdříve, ale můžeme na Tebe i počkat.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či kdykoliv telefonicky.


Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti KUBOUŠEK s.r.o.

KUBOUŠEK s.r.o.
Lidická tř. 1937
České Budějovice

IČO: 26076306
www.kubousek.com
aktualizováno před 12 měsíci