Energetici - referenti hospodaření s majetkem úsc - úsek tajemníka - odborní pracovníci organizace a řízení, Aš

Administrativa / Energetici - referenti hospodaření s majetkem úsc - úsek tajemníka - odborní pracovníci organizace a řízení

Společnost Město Aš

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Kamenná 473, Aš
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 25 400 - 40 390 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Energetici - referenti hospodaření s majetkem úsc - úsek tajemníka - odborní pracovníci organizace a řízení (Kamenná 473, Aš)

Místo výkonu práce: Kamenná 52, 352 01 Aš. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Vhodné i pro absolventy. Náplň práce: řízení vlastních projektů v energetice (zejména v oblasti OZE), zpracování analýz a studií energetického hospodářství včetně návrhu úsporných opatření, příprava podkladů pro Radu a Zastupitelstvo města Aš, spolupráce s odbory městského úřadu (poradenství, konzultace, zpracování studií), spolupráce s organizacemi města a s příspěvkovými organizacemi města Aš, spolupráce s externími odbornými firmami, evidence spotřeb energií a zajišťování společného nákupu energií na energetické burze, kontrola správnosti faktur za dodávky energií. Nabízíme: 25 dnů dovolené, 5 dnů sick days, stravenková karta, příspěvek na dopravu, cílové, mimořádné a další odměny, možnost kariérního růstu, podpora profesního vzdělávání.

1. Zájemcem/zájemkyní musí být fyzická osoba, která:
- je státním občanem České republiky, anebo cizím státním občanem s trvalým pobytem v ČR, dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná
- ovládá jednací jazyk
- má vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání technického zaměření (obor energetika výhodou)
- umí se orientovat v technické dokumentaci
- vlastní řidičský průkaz skupiny B, aktivní řidič/ka
- má oprávnění energetického specialisty (výhodou)
- má výbornou znalost MS Office
- má technické myšlení, organizační a komunikační schopnosti, proaktivní přístup.

2. podá písemnou přihlášku, v níž uvede:
- jméno, příjmení, titul
- datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu
- číslo občanského průkazu nebo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního příslušníka, datum a podpis uchazeče/čky.

3. k přihlášce připojí:
- životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech
- výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce
- ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

4. Lhůta pro podání přihlášky: do 20. 11. 2023.

5. Možnost nástupu: ihned nebo dohodou.

6. Místo a způsob podání přihlášky: osobně na podatelně MěÚ Aš nebo písemně na adresu Městský úřad Aš, Kamenná 52, 352 01 Aš - k rukám Ing. Václava Staška, tajemníka úřadu, obálku označte takto: "VŘ ENERGETIK".

Nebude-li přihláška splňovat stanovené náležitosti nebo k ní nebudou připojeny výše uvedené doklady, může být zájemce vyzván, aby je v přiměřené lhůtě doplnil. Bližší informace podá Ing. Václav Stašek, tel. č. 778761358, e-mail: .

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu či nevybrat žádného z přihlášených uchazečů/uchazeček.

Informace o společnosti Město Aš

Město Aš
Kamenná 473

35201
IČO: 253901
aktualizováno před 6 měsíci