Konstruktér/ka - technici projektanti, konstruktéři v ostatních průmyslových oborech, České Budějovice

Výroba a provoz / Konstruktér/ka - technici projektanti, konstruktéři v ostatních průmyslových oborech

Společnost Wienerberger eurostroj, spol. s r. o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dobrovodská 129, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 25 000 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Konstruktér/ka - technici projektanti, konstruktéři v ostatních průmyslových oborech (Dobrovodská 129, České Budějovice)

Firma Wienerberger eurostroj je dceřinou společností světového koncernu Wienerberger, který je předním výrobcem konstrukčního a fasádního zdiva, keramické a betonové dlažby, střešní krytiny, keramických a plastových potrubí.
My v Eurostroji se zaměřuje na výrobu náhradních dílů, kompletních technologických celků, opravy a repase výrobních technologií zpracovávajících cihlářskou surovinu. Naše výrobky jsou převážně z konstrukční oceli, případně zušlechtěných, otěruvzdorných ocelí a nerezových materiálů.
Chcete se stát součástí týmu odborníků, a vytvářet součásti a strojní zařízení pro cihlářský průmysl?
Pracovní náplň konstruktéra: budete zodpovědný za tvorbu kompletní výkresové dokumentace daného zařízení nebo dílů, přičemž budete mít podporu zkušených kolegů v týmu. Dokumentaci budete tvořit ve 3D programu Autodesk Inventor, či pro 2D výkresy v AutoCADu. Práce zahrnuje občasné cestování na výrobní závody jak v tuzemsku, tak i v zahraničí, kde se odměřují dané díly a dojednávají se technické požadavky se zákazníkem. U takových jednáních budete s obchodním zástupcem.
Nabízíme: pracovní doba u nás je flexibilní; nástupní mzdu v rozpětí 25 000,- až 50 000,- dle Vašich zkušeností a praxe; benefiční systém Cafeterie. Budete se účastnit firemních a odborných workshopů, a rozvojového programu Talentmanagement. Vaše pracovní místo bude v open space kanceláři, kde budete mít velmi dobrý kontakt s kolegy a kde komunikace probíhá snadněji. Za každý pracovní den obdržíte stravenku v hodnotě 100,- nebo budete moci využít naši závodní jídelnu.
Rozviňte u nás Váš potenciál: Měl(a) byste disponovat technickým vzděláním, ideálně v oboru strojírenství. Využijete znalost 3D/2D konstrukčního programu- Autodesk Inventor a AutoCAD, či jiného konstrukčního programu, jsou vesměs velmi podobné. Očekáváme od Vás znalosti zásad tvorby výkresové dokumentace (výkresů). Znalost cizího jazyka (AJ či NJ) Vám pomůže při jednáních u zahraničních zákazníků. Pro absolvování pracovních cest je vhodné vlastnit řidičský průkaz sk. B.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem či telefonicky.
Těšíme se na Vás u nás ve firmě!

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Wienerberger eurostroj, spol. s r. o.

Wienerberger eurostroj, spol. s r. o.
Dobrovodská 129
České Budějovice
37001
IČO: 63216167
www.eurostroj.cz
aktualizováno před téměř 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz