Konstuktér ve vývoji bateriových technologii - technici projektanti, konstruktéři v ostatních průmyslových oborech, Horní Suchá

Výroba a provoz / Konstuktér ve vývoji bateriových technologii - technici projektanti, konstruktéři v ostatních průmyslových oborech

Společnost EXELSIOR ENGINEERING a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Průmyslová 1498, Horní Suchá
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 35 000 - 45 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Konstuktér ve vývoji bateriových technologii - technici projektanti, konstruktéři v ostatních průmyslových oborech (Průmyslová 1498, Horní Suchá)

Hledáme kolegy/kolegyně do společnosti zaměřené na vývoj baterii a bateriovýh systému. Nabízíme unikátní práci v dynamicky se rozvíjející firmě.

Požadavky:
Bakalářské / Magisterské VŠ vzdělání ve strojírenství v oborech
s konstrukčním/technologickým zaměřením. Schopnost profesionální komunikace anglickým jazykem (Zkouška B2 výhodou). Práce v 3D CAD SW (SolidWorks / SolidEdge / Creo / Catia / NX / případně ekvivalent)
Schopnost tvorby výkresové dokumentace (od koncepční až po výrobní VD). Samostatnost při řešení zadaných úkolů. Schopnost efektivní spolupráce v týmu. Odolnost vůči časovému tlaku, nástum možný IHNED, výše platu bude sjednán u pohovoru dle zkušeností a dovedností.

Pracovní náplň:
Vývoj dílů, zařízení a technologických celků v oblasti bateriového průmyslu. Koordinace činností s ostatními odděleními v rámci zadaných vývojových projektů. Interní komunikace návrhů v rámci vývojového oddělení. Jednání s dodavateli a technologickými partnery. Návrh technologických procesů. Návrh pracovních postupů.

Informace o společnosti EXELSIOR ENGINEERING a.s.

EXELSIOR ENGINEERING a.s.
Průmyslová 1498
Horní Suchá
73535
IČO: 27825396
aktualizováno před asi 2 roky