Kontraktor/ka zakázek agentury práce + administrativa - odborní pracovníci v oblasti účetnictví, ekonomiky a personalistiky, Liberec

Finance, Administrativa / Kontraktor/ka zakázek agentury práce + administrativa - odborní pracovníci v oblasti účetnictví, ekonomiky a personalistiky

Společnost Bohemian Academy s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Na Perštýně 519, Liberec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 35 000 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Kontraktor/ka zakázek agentury práce + administrativa - odborní pracovníci v oblasti účetnictví, ekonomiky a personalistiky (Na Perštýně 519, Liberec)

Náš malý stabilní pracovní kolektiv potřebujeme doplnit o šikovnou paní, pána, který je obchodník a rozumí oblasti personalistiky. Aktivně by rozšiřoval portfolio spolupracujících firem, staral se o stávající společnosti a personální agendu. Aktivně rozšiřoval portfolio zaměstnanců, stávající personálně udržoval, podporoval koordinátora pracovní agentury v terénu, občas ho zastoupil. Podmínkou pro výkon zaměstnání je mít řidičský průkaz skupiny B-aktivní řidič. Výhodou je znalost ukrajinštiny nebo ruštiny.
Zaměstnanecké výhody: malý stabilní kolektiv, samostatná kancelář, odpovídající ohodnocení, práce v centru Liberce.
Hlásit se e-mailem, telefonicky v pracovní dny od 9:00 do 11:00 nebo osobně na adrese Na Perštýně 519/9a, Liberec v pracovní dny od 9:00 do 11:00.

Informace o společnosti Bohemian Academy s.r.o.

Bohemian Academy s.r.o.
Na Perštýně 519
Liberec
46001
IČO: 8934649
aktualizováno před 8 měsíci