Konzultační, poradenská činnost na oddělení osvč - úředníci v oblasti pojišťovnictví, Liberec

Finance, Administrativa / Konzultační, poradenská činnost na oddělení osvč - úředníci v oblasti pojišťovnictví

Společnost Česká správa sociálního zabezpečení

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště Frýdlantská 1399, Liberec
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 21 710 - 31 820 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Konzultační, poradenská činnost na oddělení osvč - úředníci v oblasti pojišťovnictví (Frýdlantská 1399, Liberec)

Náplň činnosti na tomto služebním místě: Zajišťování specializovaných agend důchodového pojištění, nemocenského pojištění a pojistného na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti. Náplň činnosti na služebním místě spočívá v provádění konzultační a poradenské činnosti v ucelené odborné oblasti státní správy nebo samosprávy,
v poskytování odborné pomoci OSVČ ve věcech nemocenského a důchodového pojištění, v rozhodování o nárocích v dávkovém řízení důchodového a nemocenského pojištění, v řízení nedávkovém a v řízení o pojistném osob samostatně výdělečně činných (OSVČ). Vedení stanovené evidence subjektů pojištění, zpracování agendy OSVČ, kontrola povinností OSVČ. Výkon činnosti vyžaduje uživatelskou znalost MS Office včetně elektronické komunikace, schopnost a ochotu učit se novým věcem, organizaci přidělené práce a její zvládání v termínech, schopnost samostatné i týmové práce, odpovědnost, preciznost, flexibilitu, spolehlivost, proklientský přístup.
Zaměstnanecké výhody: stravenky, pružná služební doba, 5 dnů placeného indispozičního volna (sick days)
Jedná se o služební místo a v tomto případě je nutné postupovat podle zákona o státní službě, každý uchazeč o volné služební místo se musí přihlásit do výběrového řízení dle pokynů, které jsou uvedené v oznámení o vyhlášení VŘ, které jsou uvedeny na www.cssz.cz.

Informace o společnosti Česká správa sociálního zabezpečení

Česká správa sociálního zabezpečení
Frýdlantská 1399
Liberec
46001
IČO: 6963
aktualizováno před 12 měsíci