Kvalitář/ka - dílenský/á kontrolor/ka - kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů), Cheb

Výroba a provoz / Kvalitář/ka - dílenský/á kontrolor/ka - kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů)

Společnost LAMONTEX a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Blanická 74, Cheb
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 22 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Kvalitář/ka - dílenský/á kontrolor/ka - kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů) (Blanická 74, Cheb)

Místo výkonu práce: Blanická 74/28, 350 02 Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Pá 8:00-16:30 h (každá druhá sobota v měsíci 6:00-14:00 h). Náplň práce: provádění namátkové kontroly kvality výrobků při výrobě a před expedicí, vedení písemných a PC záznamů o zjištěních z kontrol, koordinace činnosti dílny za účelem odstranění vad, kontrola pořádku a uspořádání pracovišť, vedení, udržování a distribuce aktuální dokumentace systému kvality v PC a v provozu, udržování povědomí o systému kvality na pracovištích, spolupráce na auditech systémů kvality. Požadujeme: samostatnost, kreativita, čistý trestní rejstřík, znalost práce na PC (Outlook, Word, Excel), znalost cizích jazyků (AJ, NJ, RJ) vítána. Nabízíme: prémie (výše se odvíjí od dosaženého výkonu směny), odměny (podíl na hospodářském výsledku firmy). Kontakt pro zájemce: POUZE e-mailem (zaslat životopis).

Informace o společnosti LAMONTEX a.s.

LAMONTEX a.s.
Blanická 74
Cheb
35002
IČO: 14706105
aktualizováno před více než 3 roky