Marketingový specialista junior/marketingová specialistka junior - specialisté v oblasti reklamy a marketingu, průzkumu trhu, České Budějovice

Obchod a cestovní ruch / Marketingový specialista junior/marketingová specialistka junior - specialisté v oblasti reklamy a marketingu, průzkumu trhu

Společnost ELYN CZ a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lannova tř. 89, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Čeština"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Marketingový specialista junior/marketingová specialistka junior - specialisté v oblasti reklamy a marketingu, průzkumu trhu (Lannova tř. 89, České Budějovice)

Skupina ELYN hledá do svých řád nové talenty. Dynamicky rostoucí společnost, která působí v energetice hledá další kreativní duši, která jí pomůže k lepšímu marketingu. V loňském roce se nám podařilo překonat naše plány a rostli jsme rychlostí blesku. Pokud máš chuť pracovat v marketingu, vypracovat se ve špičkového markeťáka a naučit se nové věci, pak je tahle pozice přesně pro Tebe.
Co od nového marketingového specialisty očekáváme: umíš komunikovat, a to hlavně psanou formou (výborná čeština); jsi problem solver: pochopíš problém, hledáš jeho řešení; jsi proaktivní, nečekáš na perfektní zadání, ale tvoříš si ho; zodpovědnost za výsledek: umíš si plánovat práci a nastavit priority; nebojíš se zvednout telefon a komunikovat s externím partnerem; uživatelskou znalost Google Apps (sheets, docs); orientuješ se ve světě sociálních sítí a umíš reagovat na trendy; každý den sleduješ trendy v online marketingu; zkušenost se základními nástroji pro analýzu dat (např. Google Analytics); analytické a kritické myšlení; jsi machr na Canvu; výhodou je znalost některého e-mailingového nástroje (e-comail, mailchip apod.) a základních matrik e-mail marketingu; týmovost pro Tebe není jen klišé :-).
Zaměstnanecké výhody: stabilní zázemí firmy, která v současné době dynamicky roste; pestrou a zajímavou práci s jasně definovaným výstupem; možnost být součástí kreativního, zkušeného a super týmu; moderní kancelářské zázemí v Českých Budějovicích; jistotu, že Tvé nápady budou vyslyšeny a oceněny; příspěvek na další oborové vzdělávání; 5 týdnů dovolené; 3 dny sick days; stravenkový paušál.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.


Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti ELYN CZ a.s.

ELYN CZ a.s.
Lannova tř. 89
České Budějovice
37001
IČO: 8899185
www.elyn.cz
aktualizováno před 4 měsíci