Nákupčí náhradních dílů pro speciální techniku - nákupčí, Polička

Obchod a cestovní ruch / Nákupčí náhradních dílů pro speciální techniku - nákupčí

Společnost STV GROUP a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Bořiny 1145, Polička
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 50 000 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Nákupčí náhradních dílů pro speciální techniku - nákupčí (Bořiny 1145, Polička)

NÁPLŇ PRÁCE: Jednání s dodavateli, vyjednávání dodacích podmínek. Vyhledávání nových dodavatelů v tuzemsku i zahraničí, optimalizace dodavatelské základny. Zpracování poptávek, nabídek a jejich vyhodnocování. Komunikace s dodavateli po celém světě. Nastavení transparentního procesu nákupu. Samostatná realizace obchodních případů.
DALŠÍ POŽADAVKY: SŠ/VŠ vzdělání ekonomického nebo technického směru. Přehled o potencionálních dodavatelích náhradních dílů na pozemní (vojenskou) techniku. Znalost IS HELIOS výhodou. Základní znalosti z oblasti zahraničního obchodu a obchodní korespondence
Výborné komunikační dovednosti (zejm. schopnost vyjednávat). Samostatnost, komunikativnost, pečlivost, spolehlivost, trestní bezúhonnost.
NABÍZÍME: zvýhodněný rodinný tarif pro mobilní telefony, příspěvek na dopravu, dovolená 5 týdnů, stravenkový paušál, závodní stravování), možnost osobního rozvoje (školení, průkazy…) zázemí silné společnosti s mezinárodní působností a dlouholetou tradicí, příležitost podílet se na rozvoji společnosti. Příjemné a přátelské pracovní prostředí, pracoviště v Polička. Nástupní plat 50.000Kč + motivační složka.
KONTAKT: telefonicky 8-20 hod, e-mailem
















Informace o společnosti STV GROUP a.s.

STV GROUP a.s.
Bořiny 1145
Polička
57201
IČO: 26181134
aktualizováno před více než 2 roky