Obchodník/ce - obchodní referenti, Ratíškovice

Obchod a cestovní ruch / Obchodník/ce - obchodní referenti

Společnost T Machinery a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Baťovka 1285, Ratíškovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Obchodník/ce - obchodní referenti (Baťovka 1285, Ratíškovice)

Náplň práce: zahraniční služební cesty, účast na veletrzích, rozšiřování portfolia odběratelů, operativní řešení vzniklých problémů, spolupráce s dalšími odděleními firmy, komunikace s odběrateli a partnery, pravidelný reporting.
Požadujeme: SŠ vzdělání ekonomického nebo technického směru, praxe na obdobné pozici min. 3 roky, znalost anglického a německého jazyka výhodou, zkušenosti z oborů důlní zařízení nebo průmyslové kotle vítány, znalost práce s PC (Microsoft Office), ŘP sk. B, obchodní a komunikační dovednosti, odpovědnost a cílevědomost, časová flexibilita, organizační schopnosti, přirozená autorita, aktivita a schopnost přijímat rozhodnutí, loajalita a trestní bezúhonnost.
Zázemí zavedené společnosti, odpovídající mzdové ohodnocení, firemní vzdělávání, možnost seberealizace a odborného růstu, bonusové volno navíc (5 dnů), příspěvek na stravování a ubytování, příspěvek na životní pojištění, pojištění odpovědnosti za škody, finanční odměna při životních a pracovních jubileích, měsíční prémie, roční odměny. Kontakt na tel. 606 789 820, 518 391 608 od 8:00 do 14:30 hod, na mail:

Informace o společnosti T Machinery a.s.

T Machinery a.s.
Baťovka 1285
Ratíškovice
69602
IČO: 63478773
aktualizováno před více než 2 roky