Odborný rada v odd. hygieny dětí a mladistvých pro okresy praha-východ a praha-západ - asistenti ochrany veřejného zdraví, Praha

Zdravotnictví / Odborný rada v odd. hygieny dětí a mladistvých pro okresy praha-východ a praha-západ - asistenti ochrany veřejného zdraví

Společnost Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště Dittrichova 329, Praha
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 25 130 - 37 030 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný rada v odd. hygieny dětí a mladistvých pro okresy praha-východ a praha-západ - asistenti ochrany veřejného zdraví (Dittrichova 329, Praha)

Místo výkonu práce Dittrichova č.p. 329/17, Praha 2. Prvotní kontakt emailem
Provádí kontrolní činnost v oblastech dozoru dle gescí odboru stanovených služebními předpisy a představeným, včetně odběru vzorků k laboratornímu vyšetření nebo k rozborům.
oProjednává přestupky v řízení na místě podle § 91 zákona o odpovědnosti za přestupky; za podmínek stanovených příslušnými služebními předpisy a sjednanou dohodou o ochraně hodnot svěřených zaměstnanci k vyúčtování je oprávněn nakládat s na místě vybranou hotovostí.
oVypracovává podklady k vydání věcně nejsložitějších rozhodnutí, povolení, osvědčení a jiných opatření orgánu ochrany veřejného zdraví nebo je v rozsahu stanovených kompetencí v řízeních vedených na místě samostatně vydává.
oŘeší podněty obyvatel, orgánů státní správy a samosprávy v oblasti životních podmínek.
oPlní jménem KHS úkoly dotčeného orgánu v územních, stavebních, kolaudačních a dalších řízeních vedených podle zvláštních předpisů (např. stavební zákon, školský zákon), připravuje podklady pro vydání odborně náročných (závazných) stanovisek OOVZ nebo je, v řízeních na místě samém, v mezích své působnosti stanovené příslušnými služebními předpisy a příkazy k výkonu služby, samostatně vydává.
oSpolupracuje s ostatními odbory a odděleními KHS, poskytuje konzultace a stanoviska ze svého oboru.
oOdpovídá za řádný výkon spisové služby v souladu s pravidly stanovenými platnými právními předpisy na úseku archivnictví a spisové služby a platnými služebními předpisy.

Zam. výhody: příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, 5 týdnů dovolené

Informace o společnosti Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze
Dittrichova 329
Praha
12000
IČO: 71009159
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Hlavní město Praha v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Hlavní město Praha v oboru Zdravotnictví