Odborný rada v oddělení hygieny výživy pro okresy kladno a mělník - asistenti ochrany veřejného zdraví, Kladno

Zdravotnictví / Odborný rada v oddělení hygieny výživy pro okresy kladno a mělník - asistenti ochrany veřejného zdraví

Společnost Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště gen. Klapálka 1583, Kladno
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 26 000 - 38 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný rada v oddělení hygieny výživy pro okresy kladno a mělník - asistenti ochrany veřejného zdraví (gen. Klapálka 1583, Kladno)

Pracovník vykonává státní zdravotní dozor nad dodržováním zákazů a plněním dalších povinností stanovených přímo použitelnými předpisy ES a národním právem v rámci regionu a rozsahu dozorové činnosti v oblasti hygieny výživy a PBU.

Provádí kontrolní činnost v oblastech dozoru dle gescí odboru stanovených služebními předpisy a představeným.
Kontroluje podle pokynů plnění závazných opatření uložených orgány ochrany veřejného zdraví, včetně prevence infekčních onemocnění a dalších hromadně se vyskytujících onemocnění.

Projednává přestupky v řízení na místě podle § 91 zákona o odpovědnosti za přestupky; za podmínek stanovených příslušnými služebními předpisy a sjednanou dohodou o ochraně hodnot svěřených zaměstnanci k vyúčtování je oprávněn nakládat s na místě vybranou hotovostí.

Vydává stanoviska, závazná stanoviska a vyjádření dotčeného správního úřadu v územním plánování a v územních, stavebních a kolaudačních a dalších řízeních vedených podle zvláštních předpisů (např. stavební zákon, zákon o vodách, zákon o posuzování vlivů na životní prostředí, zákon o integrované prevenci).
Spolupracuje na přípravě podkladů pro provádění analýz zdravotního stavu obyvatel kraje ve vztahu k faktorům životního prostředí a poskytují odbornou a materiální pomoc i při dalších činnostech v oblasti podpory veřejného zdraví.
Řeší podněty obyvatel, orgánů státní správy a samosprávy v oblasti bezpečnosti potravin a pokrmů, pozitivních případů infekčních onemocnění, jež podléhají epid. surveillance na pokyn představeného spolupracuje s protiepidemickým oddělením při provádění epidemiologického šetření.

Nabízíme:
stravenky, 5 týdnů dovolené, pružnou pracovní dobu, sick days.





Podrobné informace o výběrovém řízení na stránkách Krajské hygienické stanice v sekci volná místa: http://www.khsstc.cz/

Informace o společnosti Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze
gen. Klapálka 1583
Kladno
27201
IČO: 71009159
aktualizováno před téměř 3 roky