Odborný referent/ka (zařazen do odboru investic a údržby) - odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Hodonín

Administrativa / Odborný referent/ka (zařazen do odboru investic a údržby) - odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Město Hodonín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Národní třída 373, Hodonín
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 21 260 - 31 240 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný referent/ka (zařazen do odboru investic a údržby) - odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Národní třída 373, Hodonín)

Pracoviště: Národní třída 373/25, 695 01 Hodonín. Požadavky vzdělání - VŠ/VOŠ stavebního směru, případně SŠ stavebního směru s praxí min. 5 let ve stavebnictví.
Popis pracovního místa: Zajišťuje přípravu a realizaci investičních akcí a oprav v rozsahu výkonu funkce investora a správce majetku města vč. přípravy smluvních dokumentů, podkladů k administraci veřejných zakázek, podkladů pro projednání v orgánech města, evidence a archivace dokumentace a zajišťování agendy souvisejících činností dle vnitřních norem úřadu.
Stravenky v hodnotě 100 Kč za každý odpr. den, 25 řádné dovolené/rok, sociální fond 7.000 Kč/rok, 3 dny placeného volna navíc, možnost využití zvýh.tarifů mobilního operátora, nepeněžité a peněžité dary při pracovních a životních výročích, narození dítěte , možnost bezplatného vzdělávání v jazykových kurzech apod. Výběrové řízení bude stanoveno po ukončení vyhlášení VŘ.

Informace o společnosti Město Hodonín

Město Hodonín
Národní třída 373
Hodonín
69501
IČO: 284891
aktualizováno před asi 3 roky