Odborný referent/vrchní referent – specialista pro volbu povolání (ips) - specialisté v oblasti vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů, Sokolov

Výchova a vzdělávání, Administrativa / Odborný referent/vrchní referent – specialista pro volbu povolání (ips) - specialisté v oblasti vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště Jednoty 654, Sokolov
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 21 710 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný referent/vrchní referent – specialista pro volbu povolání (ips) - specialisté v oblasti vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů (Jednoty 654, Sokolov)

Odborný referent/Vrchní referent – specialista pro volbu povolání (IPS) v Oddělení zprostředkování Odboru Kontaktní pracoviště Sokolov Krajské pobočky Úřadu práce ČR v Karlových Varech, se služebním působištěm v Sokolově, ID 10001768.

Na služebním místě je státní služba (dále jen „služba“) vykonávána v oborech služby
13 Nepojistné sociální dávkové systémy
17 Zaměstnanost

Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti:
• Zabezpečujete specifické skupinové poradenské aktivity pro uchazeče a, zájemce o zaměstnání a distanční kariérové poradenství, které je nedílnou součástí vaší práce.
• Realizujete skupinové poradenství pro třídní kolektivy základních, středních škol, VOŠ a VŠ v regionu, individuální kariérové poradenství pro uchazeče, zájemce a veřejnost, spolupráci s pedagogy, výchovnými poradci a dalšími partnery.
• Zajišťujete, zpracovávání a poskytování komplexních informací z oblasti přípravy na povolání, informování o formách studia, přijímacích a studijních podmínkách, o profilu a uplatnění absolventa vzhledem k požadavkům trhu práce, vč. informací o zájmu a naplněnosti jednotlivých typů vzdělávacích zařízení. Poskytuje informace o dalších vzdělávacích možnostech, rekvalifikacích.
Poskytujete informace o jednotlivých povoláních, o jejich obsahu, požadavcích, vyhlídkách vzhledem k vývoji na trhu práce, o možnostech dalšího vzdělávání.
• Statisticky sledujete, ve spolupráci s odd. trhu práce ÚP ČR, profesní struktury absolventů škol a jejich možnosti pracovního uplatnění v regionu.
• Spolupracujete na burzách vzdělávacích příležitostí pro mládež, pořádání besed a konzultací k volbě povolání s rodiči a žáky a studenty na školách.
• Zprostředkováváte odborné psychologické poradenství pro volbu povolání, případně další odborné poradenství podle potřeb, zájmu a regionálních možností a spolupráci s odbornými zaměstnanci ostatních oddělení Úřadu práce ČR podle povahy problému.
• Poskytujete individuální poradenství cílové skupině nezaměstnaných i zaměstnaných klientů se zaměřením na řešení situace nezaměstnanosti a na prevenci nezaměstnanosti v oblasti volby či změny povolání, včetně volby vhodné rekvalifikace, a to na základě předchozích pracovních zkušeností, dosaženého vzdělání a požadavků trhu práce.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 3. prosince 2023, tj. v této lhůtě
• doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Karlových Varech, Závodní 385/98, 360 01 Karlovy Vary,
• podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese,
• podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu nebo
• podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky ID xgmzpcw.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotevírat“ a slovy „Výběrové řízení č.j. UPCR-2023/137430-78099805“.
V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení.

Plné znění oznámení o vyhlášení výběrového řízení včetně potřebných formulářů pro podání přihlášky naleznete na https://www.uradprace.cz/web/cz/-/odborny-referent-vrchni-referent-specialista-pro-volbu-povolani-ips-kop-sokolov-03-12-2023

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
Jednoty 654
Sokolov
35601
IČO: 72496991
aktualizováno před 6 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Sokolov v oboru Výchova a vzdělávání, Administrativa

Všechny pracovní inzeráty v okrese Sokolov v oboru Výchova a vzdělávání, Administrativa