Operátor bezpečnostního centra - operátoři bezpečnostních služeb, Havířov

Obrana a ochrana / Operátor bezpečnostního centra - operátoři bezpečnostních služeb

Společnost DEFENDIT SECURITY s.r.o. - sídlo

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hlavní třída 387, Havířov
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 18 000 - 23 900 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Operátor bezpečnostního centra - operátoři bezpečnostních služeb (Hlavní třída 387, Havířov)

Náplň práce: Vzdálený monitoring zabezp. zařízení připojených na bezpečnostní centrum, obsluha PC s množstvím specifických programů, zadávání a editace objektů v rámci PCO, vytváření statistik a evidencí dle požadavků zákazníka, vyhodnocování přijatých signálů ze zabezp. systémů na střežených objektech, vedení knihy jízd pro zaměstnance, obsluha kamerových systémů, komunikace s kontaktními osobami a bezpečnostními sbory, koordinace výjezdové skupiny a ostrahy při zásazích na objektech, práce v nepřetržitém 2směnném provozu - 12ti hodinové směny (noční práce).

Požadavky: Znalost práce na PC na uživatelské úrovni (MS Office, OS Windows, internet) podmínkou, vynikající znalost českého jazyka - gramatika, ochota k dalšímu vzdělávání. Vynikající komunikační schopnosti.

Práce s moderními technologiemi, možnost odborného rozvoje a dalšího vzdělávání, práci vhodnou pro OZP, férový systém odměňování, práce v příjemném a čistém prostředí.

Zájemci o práci, ať zašlou e-mail s profesním životopisem na e-mail

Informace o společnosti DEFENDIT SECURITY s.r.o. - sídlo

DEFENDIT SECURITY s.r.o. - sídlo
Hlavní třída 387
Havířov
73601
IČO: 29391229
aktualizováno před 8 měsíci