Ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče, Praha

Zdravotnictví / Ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče

Společnost MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště K cementárně 1522, Praha
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 18 500 - 24 420 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče (K cementárně 1522, Praha)

Stanovené podmínky: odborná způsobilost pracovníka v sociálních službách dle ustanovení § 116 odst. 5 písm. a) zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění, tj. střední vzdělání v sociální oblasti nebo zdravotnictví či odborná způsobilost k výkonu povolání ošetřovatele či sociálního pracovníka, případně základní nebo střední vzdělání a absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách, řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič, psychická odolnost, trpělivost, pečlivost, zájem pracovat se seniory, vysoká flexibilita a spolehlivost, příjemné vystupování.
Pracovní náplň: provádění pečovatelských prací spojených s přímým stykem s klienty Pečovatelské služby Praha - Radotín, a to zejména zajišťování: nákupů, pochůzek, péče o domácnost, pomoci s osobní hygienou, dovozu objednané stravy, doprovodů na lékařská vyšetření a různá úřední jednání, návštěv lékaře v domácnostech.
Kompletní informace k nabídce naleznete na www.praha16.eu v odkazu Úřad - Volná místa. Pouze písemné přihlášky do výběrového řízení, a to se všemi požadovanými náležitostmi (nejpozději do 16.06. 2021 do 12.00 hodin).

5 týdnů dovolené, dny placeného zdravotního volna, osobní příplatek po zkušební době, stravenky, paušální příspěvek ze SFZ, přátelské prostředí menšího pracovního kolektivu

Informace o společnosti MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 16
K cementárně 1522
Praha
15300
IČO: 241598
aktualizováno před téměř 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Hlavní město Praha v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Hlavní město Praha v oboru Zdravotnictví