Pedagogický pracovník / pedagogická pracovnice - ostatní specialisté a odborní pracovníci v oblasti výchovy a vzdělávání jinde neuvedení,

Výchova a vzdělávání / Pedagogický pracovník / pedagogická pracovnice - ostatní specialisté a odborní pracovníci v oblasti výchovy a vzdělávání jinde neuvedení

Společnost Aufori, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Aufori, o.p.s. - pracoviště Jaroměřsko
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 25 000 - 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pedagogický pracovník / pedagogická pracovnice - ostatní specialisté a odborní pracovníci v oblasti výchovy a vzdělávání jinde neuvedení (Aufori, o.p.s. - pracoviště Jaroměřsko)

Společnost Aufori, o.p.s. hledá pedagogického pracovníka/pedagogickou pracovnici do programu "Učí (se) celá rodina", kde pomáhá rodinám s nezletilými dětmi překonávat problémy se školou a plněním školních povinností, které jsou způsobeny chudobou a které nezvládají vyřešit vlastními silami.

Pracovní poměr na dobu určitou (do 31.8.2021) s možností prodloužení smlouvy, plný pracovní úvazek. Pozice je vhodná i pro absolventy/absolventky.

Pedagogický pracovník / pedagogická pracovnice:
- dojíždí do domácností ohrožených rodin zapojených do programu a pomáhá jim zvládat požadavky školy,
- asistuje dětem při domácí přípravě do školy, plnění domácích úkolů a zvládání školního učiva,
- velmi úzce spolupracuje s pracovníky škol a pracovníky oddělení sociálně právní ochrany dětí.

Požadavky: SŠ, VOŠ nebo VŠ vzdělání splňující podmínky pro výkon profese pedagogický pracovník dle Zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících (sociální pedagog, speciální pedagog, vychovatel, učitel, pedagog volného času atd.); trestní bezúhonnost; flexibilita; empatický a pozitivní přístup k dětem se specifickými potřebami; ochota cestovat na Jaroměřsku; schopnost pracovat samostatně i v týmu.

Zaměstnavatel nabízí: hrubou mzdu 25.000,- Kč; nástup ihned; flexibilní pracovní dobu; možnost využívat home office; pravidelné supervize, intervize a příležitost dále se vzdělávat; práci v kolektivu přátelských, energických lidí.

Strukturované životopisy posílejte na e-mail: do 21. 10. 2020. Je nutné, aby součástí životopisu byl souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Bez tohoto souhlasu nebude brán na životopis zřetel a bude vymazán.

Informace o společnosti Aufori, o.p.s.

Aufori, o.p.s.



IČO: 1582241
aktualizováno před více než 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese v oboru Výchova a vzdělávání