Pracovník/ce v sociálních službách - ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče, Šumperk

Zdravotnictví / Pracovník/ce v sociálních službách - ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče

Společnost PONTIS Šumperk o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Gen. Svobody 2800, Šumperk
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 18 000 - 21 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ce v sociálních službách - ošetřovatelé a pracovníci v sociálních službách v oblasti ambulantních a terénních služeb a domácí péče (Gen. Svobody 2800, Šumperk)

Osobní kontakt; Náplň práce: pečovatelská činnost - poskytování úkonů seniorům, pomoc při hygieně, vedení záznamů o průběhu služby. Provoz služby: 6:30-20:00hod, směny ranní a odpolední.
Požadavky: trestní bezúhonnost, dobrý zdravotní stav, minim. vzdělání SO. Výhodou je praxe v oboru a odborná způsobilost dle § 116, odst. 5, zákona č. 108/2006 Sb. v platném znění o sociálních službách (alespoň kurz pro prac. v soc. službách), očkování proti hepatitidě B.
Délka prac. poměru: po uplynutí lhůty doby určité možnost prodloužení, popř. i doba neurčitá.
Stravenkový paušál, dovolená 5 týdnů, indisp.volno, možnost prodloužení smlouvy.
Kontakt: osobně 17. listopadu 6 (stará knihovna), Šumperk, po-pá 8:00-15:00, telefonicky, e-mailem - zašlete životopis a žádost o práci.

Informace o společnosti PONTIS Šumperk o.p.s.

PONTIS Šumperk o.p.s.
Gen. Svobody 2800
Šumperk
78701
IČO: 25843907
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese Šumperk v oboru Zdravotnictví