Pracovník/ice ve výrobě - manipulační dělníci ve výrobě, České Budějovice

Výroba a provoz / Pracovník/ice ve výrobě - manipulační dělníci ve výrobě

Společnost FIEDLER AMS s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dobrovodská 785, České Budějovice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 - 36 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ice ve výrobě - manipulační dělníci ve výrobě (Dobrovodská 785, České Budějovice)

Zkus změnu a přidej se do týmu českých vývojářů a výrobců chytré elektroniky pro vodárenství a ochranu životního prostředí s instalacemi po celém světě. Snažíme se, aby naše práce dávala smysl a řešení pomáhala.
Náplň práce: různorodá výroba svěřených výrobků a jejich dílů; sledování svěřené úrovně zásob a vlastních interních termínů; kontrola vydaného materiálu a součástek; práce v interním informačním systému, příp. v dalších datových nástrojích; aktivní úzká spolupráce s interními odděleními společnosti (výroba, expedice).
Co je pro nás důležité: zručnost- práce s ručním nářadím (aku nářadí apod.); pracovitost, samostatnost a svědomitost; znalost základní práce na PC.
Požadujeme: praxi na obdobné pozici min. 2 roky (zručnost a zkušenost v zakázkové nebo sériové výrobě); vzdělání technického, ideálně elektrotechnického směru; pečlivost, systematičnost, schopnost dodržovat pracovní postupy; výhodou čtení elektronických schémat a orientace ve značení elektronických součástek a řidičský průkaz- aktivní řidič.
Nabízíme:jednosměnný provoz v přátelském kolektivu ve stabilní společnosti; firemní telefon; moderní pracovní prostředí; profesní růst s možností podílet se na vývoji; konzultace a rady při zaškolování; flexibilní pracovní dobu na základě pracovních výsledků.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.

Informace o společnosti FIEDLER AMS s.r.o.

FIEDLER AMS s.r.o.
Dobrovodská 785
České Budějovice

IČO: 3155501
www.fiedler.company
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Výroba a provoz